Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po komentarima se lako može zaključiti da su ustaaše ponovo uz nacciste, pamet u glavu ljudi mogli bi ponovo partizani oblačiti odijela
Sto se ono u nas kaze: Sve je Alahova volja! Toliko o nebeskoj „pravdi“!
Sve ovo me podsjeća na Srebrenicu 1995. Čitav svijet je gledao kako se nad Bošnjacima vrši genocid. I sada svijet "zabrinuto" posmatra kako se pred njihovim očima sprema izvršenje još jednog genocida.
U svijetu imaju dobri i losi. Dobri mogu sve, pobiti 30 000 ljudi, golorukih civila, zena i djece, postaviti nyklearno oruzije, vojsku na granice s Rusijom, ratovati s Rusijom, razoriti Irak, Siriju, pljackati naftu i puno jos toga. Sve pod izgovorom demokratije koja to vise nigdje, ni kod njih nije. Losi ne mogu nista, samo ispastati i cekati milost ili ne milost ,,dobrih,, koji to u stvari i nisu.
ne znam zasto izraelska vlada misli da misli da moze poraziti hamas? pa samo ce vise i vise momaka da mu se pridruzi nakon ovog genocida. vjerujem da nije cilj da se porazi hamas nego da se nanase toliko gubitaka ljudskih i materijalnih da se 20-30 godina ne mogu oporaviti mentalno ni bioloski
Tolika sila protiv šačice boraca i praćkica i ne mogu im ništa. Mogu samo ubijati civile.
Pa nije Hamas Rusija da ima naoruzanja sila plus ovi dobijaju sta pozele od Nato
Dok susjedne vehabijske države trljaju muda, Palestinci umiru u najgorim mukama.
"""on sam protiv svih"" uz svestranu pomoć hahahahahahahahahahahaha