Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slavljenje rođendana poslanika Muhameda je zabranjeno po izvornom sunnijskom Islamu. Svaka novotarija kao kod nas oni derviši što se vrte lafo da bi izrazili pokornost Bogu je strogo zabranjena.
Čitam dosta o tome a i imate bruku islamskih učenjaka koji lijepo objašnjavaju da je Slavljenje rođendana poslanika zabranjeno. Također za one koji to malo vise prate jedini pravi cisti izvorni islam je sunnijski. Svi ostali "pripadnici" islama šiiti, vehabije, derviši se smatraju pripadnicima potpuno druge religije u odnosu na izvorni Islam.
Previše zabrana je problematično jer se obično radi o metodama kontrole gdje mala elitna skupina upravlja ostatakom stanovništva
Napredak je vidljiv.
Pusti se ti pomilovanja, gdje je odgovor Izraelu?! Iran je tigar od papira! Kad Izrael zavrshi s Hezbolahom pomeshche i Iran!
dje mu je toki voki
To nisu muslimanski blagdani! Muslimani imaju samo dva Bajrama i to je to. Ostalo je novotarija ili zabluda.
Pomilovao stotine zlih ljudi, tako i u Bosni, najgori dobiju pomilovanje.
Iran je primjer kakva zemlja treba da bude. Bez Amerike, bez americkih baza
Hahahaha.
Drzi se tematike ovog clanka. Ako to nisi u stanju, nemoj vise da se javljas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A u Bosni, hoce li kod bas koga pomilovati?I.mi smo. m u s l i m a n s k a zemlja
Hoce, .pomilovace zle ljude, ubice, dilere... Takve jedino.
Ne znam gdje ti zivis, ali kod nas se redovno pomiluju zatvorenici i to radi predsjednik federacije. Cavara je to redovno radio... Tacnije, cini mi se da je to i jedino radio...
Šta je sa političkim zatvorenicima?
Njih čuvari redovno pomiluju..
Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan, našem Muhamedu rođendan, rođendan, rođendan. Živeo, živeo i srećan nam biiiiiooooo. Živeo, živeo i srećan nam biiiiiooooo.