Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
apsolutno je logicno sto su svi narodi kroz historiju mrzili u progonili prljavu izraelsku fasisticku zlocinacku gamad
Sjeme im se zatrlo cionističko
Pravda ne postoji..
Neka Allah dž.š kazni proklete židove kaznom kakvom nikad nije nikog kaznio,a i njihove pomagače munafičke
i neka neko nakon ovoga ista kaze o ljudskim pravima, pravima zena, zivotinja, djecijim pravima, slobodi govora, lgbt, klimatske promjene itd. svi ovi gore pomenuti sute dok se desava pokolj neduznih civila od strane njihovih politicara.
..MU IM BOLESNU CIONISTIČKU, ŠTA JE OVA BEBA KRIVA...
Sreca pa su Ameri i SB sve poduzeli da Natanjehu moze mirno nastaviti pokolj. Vjerujem da ce sada Rusima udariti jos sankcija.
Ostace upisano u historijskim udzbenicima kako su oni koji su nekada prozivljavali pakao i na koje se cijeli svijet smilovao i solidarisao sa njima - postali svojevrsne zrtve stokholmskog sindroma te postali jos veci zlikovci... Isto tako, ostace i upisano da ogroman dio danasnjeg bolesnog svijeta nije bio solidarisan sa Palestincima dok su prozivljavali svoje najteze trenutke u istoriji...
kod tebe belaj dole vec zavrsio? Zaboravljas sastanak u Rusiji prije par dana.
Zlocin Genocid Urbicid Etnicko ciscenje ubijanje civila djece se nastavlja..Licemjerni svjet brani Zlocinacki Izrael.