Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga je briga!? Prosječan Amerikanac ne zna ni gdje je BiH!
Prosječan Amerikanac ne zna gdje je Njemačka, a kamoli BiH
Ima ih cak ne znaju gdje je evropa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nece kao Bajden ali ce biti jos militantnija.
Ja njoj nista ne vjerujem
Igra se zove ko će više u desno. U poređenju s obe partije Ronald Reagan izgleda kao mala maca. Ispada da je bio veliki ljevičar,
ODMA MI JE LAKŠE KAD VI IMATE SVOJU BENJAMINU. OVA JE BILA AKTIVNA KOD DIDDY-A BILO JE 15 U POLA
Raskini odmah! Zašto učestvovati u nečemu što ne podrzavaš?
Tramp jedini nije sluga cionista i zeli osvojiti svijet ekonomijom a ne ratnom politikom sto bi trebalo napraviti mnogo zdraviju atmosferu u USA a boga mi i u ostatku svijeta. Daleko od toga da je on idealan vodja ali je najmanje zlo.
Za sve je u pravu sto je kazala
Harris razgovarao s Fox .., zenski rod, razgovarala.
nju ce neko pitati? ona je samo isturena prema vai a politiku vode neki drugi ljudi
Izađimo na ulice sa vozilima pozdravimo pobjedu gospođe Harris.
Nema razlike izmedju ove Bidena i Trumpa!
Fox news ili ti ga "Lisičije vjesti". Sm naziv puno govori...
Može Trampa u zubima nositi
Svet o savci, u z povci, orbani, putini, fice, zemani i slicni likovi sumorne danasnjice lose vam se pise ako vam ova zena bude izabrana
S obzirom da voda dolazi sa istog pojila a kojim upravlja isti čoban koji je stada obilježio samo različitim bojama, biće sve isto. Možda samo boja drugačija. Poslednjih 40 godina ... vidimo.