Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ih ne zaistave pokusat ce oteti dio Libana.
Niko ne pise sto svi Izraelski letovi su preusmjerni u Amman, Jordan. Samo pogledajte flightradar. A da ne pricamo koliko ih je otkazano. Jordan budi faca pa zabrani El Al operatoru da ulazi u tvoj prostor.:)
Kakvu im Gospodar samo kaznu sprema nisu ni svjesni..Sacuvaj nas Jedini od gnjeva koji ces pripremiti prema nasilnicima za koji samo Ti znas, amin..
Naivčino, Bog da postoji bi valjda spriječio ubijanje djece.
Ovo su teroristicki napadi jer hezbollah ne smije uzvratiti istom mjerom.
MA SMIJU AL MENISECINI DA NEMAJU SAČIM I NEMOGU,POBJEDIT CE AKO BOG DA ISTINA I PRAVA STRANa
Kad god pokušaju da zbog teškog jada iz nje izađu, bit će u nju vraćeni: Iskusite patnju u užasnoj vatri! (El-Hadž: 22).
Bla bla bla bla bla bla
@Gjuro sjeti se molim te ovog svog bla bla kad se obistini sve
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve isto kao i 75 godina unazad
Znaci otvorena agresija na drugu drzavu.
Mozda im je ovo i zadnje porglasavanje vandrednog stanja
Uopšte! Izrael ima tehnologiju i školovane ljude. Imaju napredno oružje, i što je najvažnije, imaju saveznike. Saveznike se ne stvara religijom, ta su vremena odavno prošla, a Izrael to zna jako dobro
@hanamana nema glavni resurs-ljude