Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa nije slagao. I nije isplivalo, nego je neki 200kilaš nezadovoljan svojim životom rovio po njegovim starim objavama ne bi li našao šta za trenutak slave.
tacno
Izabrao istog kao ti
Ne znam, stice se stvarno takav dojam. Stvarati porodicu vise jednostavno nije cool. Imati ljubimca, zaboraviti familiju i rodbinu, jesti vani, navecer gledati netflix, a ujutro u fitness. neki lagani shake pa na poslic..home office, team building..bla bla bla
pa nije puno pogriješio...
Kopirao sam da citiram ovo sto je on izjavio, i kaze AI da sadrzi govor mrznje. Pa kako govor mrznje kad je sve 100% tacno? Zar se istina cenzurise?
"Moja poenta je bila da je Demokratska stranka postala partija koja se protivi porodici i djeci", rekao je kandidat za potpredsjednika SAD-a.
"Radi se o sarkastičnom komentaru. Ljudi se fokusiraju na sarkazam, a ne na suštinu onoga što sam rekao", izjavio je Vance.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)