Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je sto ce pobiti i sve ostale. Onda ce protjerati Palestince sa njihove zemlje i u tome ih niko nece sprijeciti izgleda. Ovo je rat istrebljenja.
A tko da ih spriječi nakon onog masakra Hamasa, kakva greška, praktički suicid.
Brba je legitimno pravo na slobodu.svako osporavanje bilo kojeg vida borbe je ugnjetavanje.Tlacenje.zato je obaveza svakog covjeka da se bori za jednakopravnost.u borbi za slobodu nema cijenu.Bolje grob nego rob.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ko god da naredi ubijanje civila je zločinac bio Hamas, IDF il moj otac
Ovo je rat istreljenja
UBIJU JEDNOG, RODI SE TRI.
Samo deri!,Manje voda , prije ce mir!
Bakir za sljedećeg vodju
Nema trezora za sakrivanje
sabotaža
Hoce li biti protesti u Rajvosa:)
Heroj ummeta, dostojansveno i ponosno postao ŠEHID. Blago njemu
Sta cekas jarane pravac Khan Yunis
Citam poginuo uz svoje borce na prvoj liniji fronta nije napao drugu Drzavu, poginuo braneci svoj narod, svoju zemlju, svoju kucu, branio djecu, zene, stare, ranjene pa šta sad umro bi svakako ali njega je Gospodar počastio da bude šehid. Elhamdulillah. Mnogi koji ovo čitaju umrijece prije ili kasnije ali nece svatit o čemu pišem osim kad budu na samrti.
cestitke
Po komentarima vidim i mislim da su iparA vec odavno okupirali nasu Bosnu:(
Mogu ubiti koga hoće, ali ne mogu ubiti ideju. Mogu uništiti Hamas, ali neće uništiti volju za slobodom i borbu za slobodu palestinskog naroda.
I ja imam volju da mi je opet 20 al' ne ide. E tako i njima - dzaba im volja kad na terenu ne ide.
Izrael cini zlocin i to je neosporno ali nije ni hamas tu cist. I hamas je pocinio zlocine prosle godine pocinio bi mozda i vise da ima oruzje koje ovaj zlocimac netenjahu ima. Ali je zanimljivo kako bosanski automehanicari stolari tesari elektricari tumace historiju bliskog istoka a to ne moze svako raditi. Historicari i to neutralni bi trebali da objasne historiju i uzroke rata na bliskm istoku. Misljenje i stav zanatlija o historijskim procesima se nigdje na svijetu ne priznaje.
Pa znaš, da H. ima više oružja, da Palestinci imaju pravu vojsku, onda bi se mogli boriti za slobodu na fer način. Samo zato što su počinili ratni zločin, ne znači da im je borba ilegalna. To što su Hamas uradili nije bilo toliko brutalno kao što su isprva lagali, ali zločini su svakako uzrokovani brutalnom okupacijom.
Preokret u ratu?
Ubili vise zapovjednika nego vojnika,majke mi
Naprijed Iran