Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga Medved dira ? Samo u krajnjem slucaju prijetnje mladuncima ili ako je izgladneo . U pitanju cisto izivljanje lažnih maco muskaraca nek uzme noz I nek izadje na medvjeda ako je vec myskarcina
Katastrofa, ffujjk
Bolesnici
Ne znam zašto svima ovo smeta. To je jedna beskorisna životinja. Zašto čovjek mora razmišljati hoće li ga napasti medvjed dok šeta u šumi?
Medvjed zaluta u grad, strijeljaj jer nije na svom stanistu...covjek ode u sumu i naleti na medu sa mladuncima, opet strijeljaj jer je agresivan... Pogotovo kod nas, idu ljudu po sumama beru sve i svasta, i onda bukvalno medo koji nema sta da jede sidje do prvog sela...i gle cuda...ubij jer nije na svom stanistu...ljudi su zlo
Mi imamo samo jednog medvjeda, jos upravlja cijelom šum(om)skom.
Pametmo, brate, pametno....na planeti se ub.i.j a sve što ne treba
Prestrašno.
Zamisli hrabrosti, uzmes pusku i na 50-100 metara pogodis medvjeda u svom prirodnom stanistu. I to radis ne da bi se prehranio vec zato sto ti je heko dao dozvolu za to. I sad se to treba zvati hrabroscu. I sad Svedsku treba zvati zemlju kako postuje sva prava, vodi se briga o zivotinjama i to. Sve je to ista bagra.
Zločin,grijeh,kaznit će nas majka Zemlja ako stigne prije nas samih.
Kod nas ima međeda, možda te lovce da pošaljete kod nas...
Ubice!
Daj ba pa preselite ih negdje, jeste normalni???
Iskreno danas svako moze lovac bit. Ja cekam lagano dronovima da ih krenu lovit.
A naši se vozaju pod rotacijom...