Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je prvenstveno napravljeno za ljude sa teskim oboljenjima koji ne zele da se pate i mislim da je dobra stvar medjutim ljudi naravno uvijek nadju nacin da to zloupotrijebe.
To trajno rješenje za privremeni problem se tek pretvori u vječni problem kojem nema rješenja.
"vjecni problem kojem nema rjesenja" Ne, to nije nikakav "problem" nego licni izbor. Zivot je mnogima patnja, pa zasto bi se patio ako moze i drugacije? Nisi birao da se rodis, treba da imas pravo da okoncas vlastiti zivot. Ali naravno da vlasti to nece legalizovati jer ostaju bez poreskog obveznika... Bolje da je covjek ziv i bolestan...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
e zamisli da ti drzava odredjuje da li trebas zivjeti ili ne?! ako pojedinac zeli da umre, onda neka mu se omoguci to. toliko o slobodi ljudi.
Drzava ti ne moze zabranit to i da oce ali mozes zabraniti drugima da te nagovore.
Moraju, jer vracaju dug za sve povlastice, zaposlenja, itd koje su dobili. Neki dan zovem prijatelja na kafu, kaze ne moze, mora ici na predizborni skup, covjek mu zenu zaposlio u drzavnu firmu, pa da se revansira. Kaze, najvjerovatnije necu glasati za njega, ali eto neka me vidi.
Ja vjerujem da pojedini ovo osudjuju, ne znam sta kazu za letove sa 15 sprata zgrade i padanje u dvoriste gdje se djeca igraju. Pravo izaci iz zivota, kod teskih bolesnika kojima je svaka sekunda patnja, njihovoj porodici i svima koji gledaju , to pravo treba da imamo svi!! Predpostavljam da vjernici ovo osudjuju, ali oni imaju pravo da to NE urade. Dakle, sloboda svima.
A za šta treba medicibski nadzor, ne kontam? Ako mu pozli u kapsuli da ga sestra spasi HAHHAHA
Odlična naprava
Tko nije vidjeo da mu se rodjeni patio u mukama a lijeka nema nikada nece ovaj humani cin shvatiti..
U Švajcarskoj masovno se pacijentima saopštava da nema lijeka i da je kraj, nabacuju biznis partneru sa kapsulama i sastaju se lopovi po restornima da dogovore podjelu zarade, ovo ni policija ni vojska više ne može zaustaviti
Lijepa kapsula, dizajner se potrudio. Podrška !
Javna je tajna a grobari imaju dogovor da doktorima da što manje rade, da se sakivaju i ne dolaze na posao, a državna plata ide redovno, tako i gobarima posao cvjeta, nove livade se uzurpiraju i naplaćuju, morbidan biznis do srži
Trajno rješenje za privremene probleme...
Bukvalno
jatrane uze jeftinijeeee BA
Ko je Svicarsku demokratiji i nesvrstanost poznavao onda ni smrt mu nece biti teska.
propast drustva, kijametski dan je sve blize i blize
Kako god da okrenes moras platiti da problemi nestanu.