Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema smisla komentirati. Ostali su na klixu samo čovićevi I trojkaški botovi.
Pa sto onda komentarises
Oni rade po nalogu Kabirija i HDZ koji je kum Pfizeru i Ursuli. Njihov cilj je da sire razdor izmedju krscana i muslimana u ovom dijelu svijeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Oni nece stati sve dok se ummet barem djelimicno ne ujedini. Nemojmo se cuditi ako sutra ne budu bombardivali Mekku i Medinu.
Amerika koordinirala ovo s Izraelom, davala izjave protivljenja eskalaciji tako da izvuku ovoga na metu Izraelu jer ne žele to raditi u Kataru. Ovaj nasjeo lol
Mosadu ne moze niko pobjeci....a drugo svi ovi hamasovi lideri u drugim drzavama u nekim rezidencijama i huskaju narod palestine dok ginu zene i djeca.
Da li je ovo znak da će u izraelu zavladati mir a palestinci više neće patiti
Hamas je zvanicno teroristicka organizacija. Ubili su vodju Hamasa. U cemu je problem? Zar ne bi trebalo rjesevati teroristicke organizacije i njihove vodje? Ili je ovo ona Dodikova fora, ako neko postavlja pitanje o meni to je napad na srpski svet
Vratit im istom mjerom
Vrijeme je da Izrael neko obuzda
I sta ce te uraditi? Nista
Sramota za Iranske snage sigurnosti a već odavno ništa ne komentarišem na klixu jer se pretvorio u leglo Čovićevih, Kabirijevih i trojkinih botina! Stvarno šteta u šta se pretvorio onakav portal!!
Sta Iran čeka?? Zasto ne napravi kordinirani napad zajedno sa Libanom i saveznicima..
Sramota za Iranske snage sigurnosti a već odavno ništa ne komentarišem na klixu jer se pretvorio u leglo Čovićevih i Kabirijevih botina
Upravo suprotno,Izrael se bori za mir, jer jedino neutraliziranjem terorista može doći do mira.
torešku znaš i sam da nije tako..
sta god napises kaze govor mrznja a ako je protiv nas onda moze
Opaaaaaaa...novi momenat? Meta bio i ...??
Prije ubistva Ismaila Haniyeha ubili su 60 članova njegove porodice, uključujući troje njegove djece i 5 njegovih unučadi.