Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uznemirio se ovaj donedavni vozac autobusa..nema amerikance varat..ako si pod sankcijama, neces njihove stvari dobit da si brus lii
Ako vec ne voli zapad, zasto je kupovao luksuzni avion iz amerike?
Zapad vaki, zapad naki..a avioni i limuzine se kupuju sa zapada...tipicni diktatorcic
Hegemonija i kolonijalna ideologija naslijedzena od predaka koji su dosli brodovima na americki kontinent i kulturno se ponasali prema domorodcima kojih vise nema
svi smo mi Amerika. 500.000 samo bosnjaka zivi u Americi.
Obično kada toneš,radiš apsolutno nenormalne stvari. Ko ste vi da bilo sta I bilo gdje plijenite???
Svjetski policajci gube svaki smisao! Ameri se neće nigdje moći pitati I uplitati. Ne znaju igrati šaha sa Puti..m. Rasturi ih fraer!!!
sve po zakonu, ha ha.
Americka demokratija
Maduro, htio kupiti avion a Ameri mu nisu dali. On osnuje fiktivnu firmu i kupi ga ipak a ovi ga zaplijene. Šta se čudi?
USA moze a Huti ne.Globalni zapadni licemjeri.
Lol špredaju se sa malim čivavama.
Kauboji.