Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim da se neko plaši da bi Iran mogao razviti nuklearne bombe :)
Trump je u nekoliko navrata uspio zaustaviti najavljenu izraelsku intervencuju na Iran, ali sad će Bidenova Amerika skupa s Izraelom udariti žestoko na Iran jer su glavni sponzori Bidena i demokrata firme i lobistička društva povezana s vojnom industrijom. Naravno i Saudijska Arabija sunitska daje zeleno svjetlo za napade jer ne podnose vojno jake Iranske šijite.
@1Mostarski1Rambo nači to je Bidenovo , inšalah.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
raznijeli ga izraelci bombom usred Teherana ... duga ruka Mosada
Hoce li kamenjarski i sumski srbi sad zaliti jadne muslimane, kad se krene ubijati po muslimanskim zemjama, posto su tako govorili nakon Bidenove pobjede.
Iranski ministre kukavičluk je kad insanu ispereš mozak religijom i pustiš ga da sa bombom ubije druge civile koji nimakve veze nemaju sa vama. Zar takva religija nije čisto zlo.
Svi se boje obrazovanog covjeka i jake nacije Inssallah da se muslimanski svijet ujedini i da se stane vise u kraj ovim prljavim igrama zapada preko marionetske genocidne drzave Izrael
Perzija preko 82 miliona stanovnika od toga preko 2 mil. u vojsci....sa svim cudima od oruzja koji imaju..da neko napadne je samoubistvo i nije Prihvatljivo nikome! + imaju jake saveznike ..
Ne samo o Izraelu....
Mossad
Jedina garancija za opstanak iranskog rezima je da imaju nuklearno oruzje + moderne i precizne projektile koji moraju imati veliki domet. Nesto kao S. Koreja, sve drugo su bajke i price za malu djecu.
MOSAD !
Sve islamske države od Maroka do Indonezije od Kosova do Saudijske Arabije su kučkice SAD.a i Velike Britanije jedino Iran i Sirija im pružaju otpor i to mi je simpatično iako nisam musliman.
pratili su ga preko vibera i zoom aplikacije!
kreno na on line sastanak!
Istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, besplatno. Vec postoje internet marketi i barovi uvode placanje s Pi valutom koju vas mobitel skine klikom dnevno. U mjenjacnicama se iscekuje pocetkom 2021. Provjerite sve informacije u nasem chatu u app. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko trg.play ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion).
Ne brinem za iran. Niti za neke islamske drzave. Pakistan saudija nuklearke... Islamsko ruska koalicija se moze suprostaviti zapadu ak se uzme kultura liberalna, feminizam i lgbt bolestine te populacija slavena i muslimana od 2 /6 iste eu, iako je jedina problematika balkan i prepreka ka dominaciji. Iran posjeduje hioersonicno oruzje, dovoljno da raznese dva grade new york, washington. Nek ga sravne sa zemljom iran, koji ce predsjednik usa prihvatiti te dvije rupe na zemlji
Iran mora pasti, sve je to dio cionističkog plana.
Mossad operations
Zajebanije bit fizicar u Iranu nego narkobos u Bosni.