Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovom ratu nema pobjednika. Svi smo mi gubitnici! Ratni huskasi, nadudlajte mi se kitonje!
Rusija će doći sve do Mađarske granice. Džaba vam sve.
Sve više i ja mislim tako. Jevropa se raspada.
MiG-29 kakva mašinerija.
Samo rokajte divlje pjandure
Dobar je samo Vučiću
Servi i ostali putinoljubci hoce da kazu da bi Ukrajincima bilo bolje da ne dobiju tenkove, avione i ostalo oruzje jer ce u njima biti prelaka meta za svemogucu rusku vojsku koja osvaja Bahmut godinu dana.
Ne tu preokreta. Ali ima sko se pošalju moderni tenkovi
Migovi su kante dajte im Raptore F-22
SAD pacenici lijepo vam je covjek reko da Rusija ima oruzije koje zapad nema na pocetku al cackaju mecku .Nema vjesti da je hipersonickom raketom koju niko nemoze oboriti unistena neki NATO centar u Ukrajini sa 20 NATO generala i ko zna koliko Ukrajimaca pacenici bi se osvetili al ne znaju kako ...
To su sve generali koji su pobjegli iz podmornica koje je blokirala Moskva prilikom potonuća 🤣
Ove avione moze danasnji obicni stinger da srusi.
Zar nisu ruska oruzja stara 100 godina sve?
Jesu ca 40-70 godina.