Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na svaku rusku raketu odgovoriti sa 10. Bitno je da ruski narod osjeti strah i teror u svakodnevnici kao sto i Ukrajinci zadnjih godinu dana
@HIMARSrocket Sad se i babo češka po glavi gledajuć tako sinčića svog, ja sam kupovao sablje i koplja a on bi jarca pečenog.
Nema druge agresorima samo odgovarati istom mjerom
i jače, ako se može..
Udri po fašistima koji ubija nedužnu djecu i siluje sve što stigne
Tamo negdje 92, zapadno od Banja luke, na Srni prikazuju pobijene civile i popaljene kuce, novinar prica kako su Zelene beretke uletile u srpsko selo i pobile neduzan srpski zivalj. A u biti cetnicke falange pobile i popalile Bosnjake i njihova imanja. Al sta onaj u Sumadiji ili Macvi zna o tome, on je na TV vidio pobijene srpske civile. Tad sam uvidio moc medija i od tada im ne vjerujem previse.
Trebaju Moskvu granatirati...
Tek će da vide... žao mi nedužnog naroda ali treba rokati administrativne centre nek idu u 3pm.
Čestitke, treba vratiti koliko se god može.
Bravo decki. Nista pogranicno, sad imate sredstva i tucite po Kremlju. Nek ruski koljaci vide kako je.
Ukrajinci moraju strogo voditi računa šta gađaju u Rusiji. Bude li im praksa da izazivaju civilne žrtve samo će dati opravdanje Rusima da ih još više nagaze neselektivnim gađanjem uz opravdanje - pa vidiš da i oni rade isto!
Ma hajde, tu sam pricu slusao u ratu, kao nemojte vi njih onda ce nam biti gore...odvratno.
Šaljite ih duboko u agresorski šesnaesterac! 🇺🇦💪
Samo ih rokaj po Belgorodu, sami su trazili rat, nek osjete na svojoj kozi malo.
Ma ne Beograd! Rekao sam Belgorod...
Tako je.. j..te im mater..
Rokaj agresore
Sta će tek biti kad dobiju avione. Ne stavljaju džaba onu PVO po Moskvi.
Agresore treba spržiti i u Kremlju.