Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix pacenici ne znaju za drugu stranu na twitteru ili, ne daj Boze, telegram kanale xD
Ovo je rat pravoslavne braće, ne zanima nas previše.
Prava istina je da su Rusi već u Prištini i da internet-Brankovići ni ovaj put ne moraju ginuti za Kosovo ravno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova lazna propaganda navlaci Ukrajince do besvijesti....
"Na društvenim mrežama kruži nekoliko snimaka na kojima Ukrajinci zarobljavaju ratne zarobljenike"... Isto tako kruze i snimci na kojima Rusi zarobljavaju Ukrajince... Realnost je da i jedna i druga strana imaju propagande i da je ovo sve jedan cirkus.
to vam neko iz ambasade SAD reko da napiste hahahahahahah
Nije niko lud da gine za interese shizofrene elite
Pa da li ste vi normalni...I sto ne pisete realno stvari a ne samo iz ukrajinske strane. Bar sad ima "milion" medija a ne ovakve tekstove lupati. Da bi naeod čitao gluposti a vi imali "sto miliona" pregleda i kako ste vi načitaniji medij. Fuj gadite mi se...pozdrav iz Tuzle
O ne, ne ovakve vijesti, bg i domaci parizaneri nece to moci prezivjeti. Strasno sta im radite istinitim vijestima, a oni vjeruju u suprotno, lazima brace im po djelima i nemoralu.
Veliki uspjeh Ukraine. Ali bez naourzavanja iz Srbije ovo nebi bilo moguce. 800 miliona dolara je vrijednost prodate municije i oruzija Ukraini.
A to i jeste istina mada zato SAD podržavaju ludaka i nemožemo da ga srušimo sa vlasti.
jel moguće da dnevno pogine oko 1100 Rusa na svim ratištima Ukrajine
Nije. Pogine od 200-500 u zavisnosti od aktivnosti fronta.
Novinari bi se trebali baviti istinom a ne prepisivanjem i propagandom. Da su ovo pravi novinari malo bi istražili vjerodostojnost ove tvrdnje i tek onda objavili, potvrdili ili osporili. Ali..utopija je to raditi svoj posao kako treba...150 po danu. Jaoooo
To se radi: https://www.oryxspioenkop.com/?m=1 Zato se zna da je dobar dio 'vjesti' iz Russije samo propaganda. Rusi su na primjer objavili jedan video u Kursku gdje navode da su unistili 2 oklopna vozila od Ukraine. Kasnije se ispostavilo da su to njihova vozila bili i da su sami svoje unistili.
Totalna Dezinformacija javnosti. Prenosite lažne vijesti koje nemaju veze sa stvarnostima.
Gledajte Malo Telegram, idu Uragani životom.
Da botovi dobijaju ratove Duke of Čipuljići bi raportirao Volođi na Dunavu, a Medvedev bi pravio spa centar u Versaillesu. Ovako, od njihove paralelne "realnosti" slabe fajde
Prije Ukrajinci u Kursk nego rusadija u Kijev. Slava UkrajinI!
a ukrajinaca pogine oko 250
dokaz?