Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel oni ovo stvarno se prave mutavi pa cackaju mecku dje ne treba
Nisu mutavi, već nisu plašljivi ko ti. A i može im se.
gotova je ovo priča. Preključe Huti ispalili na izrael rusku hipersoničnu raketu, dernula u aerodrom da jevreji nisu ni skontali da je preletila cijeli izrel. Nakon toga su ukrajinci dobili NE. Jer je poruka jasna ako dozvolite ukrajincima da gadjaju nas mi ćemo dozvoliti africi i aziji da gadjaju vas :D
Vlada Kantona Sarajevo nema novca za radionicu za djecu sa posebnim potrebama. Nemaju novca za zdravstvene radnike. Nemaju novca za prosvjetne radnike. Ali imaju novca da finansiraju GOLF, da bogati i djeca bogatih ne plaćaju punu cijenu bavljenja ovim elitističkim sportom.
na kliksu govor mržnje ako kažeš "jevrej" :D
Ukrajina dala spisak ciljeva USA i V. Britaniji koje bi gadjali....hahahaha. Ma naravno....svi smo bekani
A Ukrajini super ide na ratistu toliko dobro da sad i izbjeglice moraju mobilisati po evrpskim zemljama i ukidati pomoc vojno sposobnim ukrajincima
Amerikanci su loši ratnici, Kijev treba da se usredsredi (mada s ovakvom sporom isporukom oružja veoma i zapadnim ucenjivanjem tesko) na opkoljavanje Ruskih trupa preko Rusije, dakle ove barikade će teško probiti a ulazkom u Rusiju razbijaju snabdevanje i opkoljavaju većinu Rusa u Ukrajini
Previše video igrica utiče na psihu. Taj plan bi možda i imao šanse na uspjeh da Ukrajinaca ima kao Kineza. Da se probiju ka Belgorodu i onda zaokruže na Rostov? Ni do Kurska nisu uspjeli stići kroz skoro nebranjen prostor. A Rusi će se za to vrijeme sunčati na jesenjem suncu? Vrati se u realnost, nije ovo Call of Duty.
Standardno lupetanje zapadnih dirigovanih medija.
Imaće Rusi za Novu godinu lijep vatromet made in USA.
Bojim se da mi svi ne budemo imali vatromet od nuklearnih bombica.
Preključe Huti ispalili na tel aviv rusku hipersoničnu raketu, dernula u aerodrom da izraelci nisu ni skontali da je preletila cijeli izrel. Nakon toga su ukrajinci dobili NE. Jer je poruka jasna ako dozvolite ukrajincima da gadjaju nas mi ćemo dozvoliti africi i aziji da gadjaju vas :D
Pa samo vi najavljujte i raspravljajte. Potučem se s nekim; e jarane sad slijedi šut u lijevi guz! A lik me tada preusmjeri šamarčinom!
Zapad nema pojma u šta se uvalio
Zato si ti tu, da im kazes...
Pa moram, kad su obrazovani TV reklamama
Bolje da se skoncentrišu na odbranu istočnog Donbasa jer im svako malo linije pucaju i jedinice im se povlače umjesto PR kampanja kakva je gađanje nekih aerodroma po Rusiji. Niti ih mogu sve pogoditi niti će to imati ikakvog efekta na rat osim propagandnog.
Neka neka da se mene pita iso bi sve il nista na moskvu. Pa da vidis sta se desi kad 500 000 ljudi marsira u glavni grad okupatora sa 50 strana.
Rusija je dovela u pitanje svoj status u UN. To nije zemlja koja se brine vec koja ugrozava svjetski mir.
Ukrajina ratuje za Ameriku da bi oslabili Rusiju. Ratovat ce koliko im Ameri dozvole bez obzira na granice. Ja bi to pustio pa neka sve ide i tri lepe.
Cuuuj? A ne zato sto ih je agresor napao?
Ja se samo bojim da ne rokne neka u Rumuniji ili Bugarskoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Igraju se s vatrom. Ovo je objava rata Stejts-a Rusiji, ali preko tudjih ledja, kao i do sada evropski gradjani plaćaju.
Trazili su dozvolu za aerodrome, pa su ih Ameri posavjetovali da to nije najpametniji izbor...
Bar ne do 5. novembra
Za dobrobit svijeta nadajmo se skorijoj pobjedi Rusije.
Kojeg svijeta? I kakva dobrobit, cija, Ruska?
Takvi su se nadali i u Sarajevo sici...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Javna tajna ? Anonimni su rekli sta bi da gadjaju ? Braca Grimm bi danas bili odusevljeni bajkama iz Ukrajine