Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se sjetim našeg rata i prebrojavanju metaka, bombi ručno sklepani u konzervi. A ovi navode bombe sa 300kilometara koji rov da gađaju. Tamo se gine kao na traci.
A civili koji su im pali u ruke? Sjeti se hiljada jadnih žena i djevojčica. Sjeti se Sarajevo sfarija i dj.ece rata..
Ovako smo i mi. Prvo nas napali, pa smo pucali iz cijevi, pa smo im oteli sve, protjerali do BanjaLuke, i svijet rekao dosta.
Besmislenost i unistavanja se nastavljaju, uz razliku sto vise ni rusi ne spavaju spokojno. Bolje 100 godina pregovaranja, nego jedan dan rata, barem smo mi to osjetili na svojim kozama.
Kad smo se priblizili B.L neke tamo 95, trebali smo rokati po njoj, jer nam je bila u Dometu. Dakle mogli smo makar da preoremo koju ulicu, ali nismo. Tu nam je greska. Jer Bl je lijep grad za druzenje i tako to
Jel moguce da Rusija ne porusi mnoge gradove u Ukrajini ko Izrael Gazu . Jel to Rusija nema snagu ili je nesto drugo u pitanju. Sad kako nama serviraju ispade Ukrajina jaca od Rusije. Nesto je tu ne jasno ili moramo gledati ocima kako drugi kazu ili ne razmisljati. Rat nije nikom dobro donio i ne desio se nikom.
Ne vjerujem nikome, sve je muljaza
Ne znam ali mislim da ovo Ruse ne tangira mnogo. Svakako će upotrijebiti taktičko nuklearno naoružanje ako im bitnu žicu zatresu. Ne znam otkud nekome ideja da će Rusija sutra pregovarati sa Ukrajinom oko vraćanja svoje teritorije? Pa spalit će sve dok korijena bez priče. Ne gootivim ove Ruse ali Ukrajinci ne glupirajte se.....Zapad vas loži.
Zar stvarno misliš da bi im to prošlo tek tako?
Upravo su takvi bili i Njemci dok im nisu zabili zastave na Reichstag. mogu zamisliti neke druge zastave na Kremlju. Svasta se u istoriji desava.
Šlajf šlajf šlajf pljuc
Džaba, Ukrajina kad propadne Kursk, pada. Mislim, Rusija ima plaćenike na frontu i 10% svoje vojske. Ukrajina regrutuje omladinu, koja puške ne zna držati. Pametnom dosta.
Sine omladina ratuje u svakom ratu. A pušku držati naučiš za 10 min kada ti je guica i glava u pitanju
Nedavno pises kako be ratuju ukrajinci protiv rusa nego citav nato i strani placenici, a sad kako ratuju omladinci. Pametnom nedovoljno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rokenrol
Samo rokaj!
Rokaj do temelja Od glave ka petama
Dok je bilo heavy, i valjalo je...poslije dođe pčela u žlici čaja, posoljeni zrak i razlivena tinta...moj Džibo od metala :))