Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hambo ovaj F.H. ti samo prepisuje šta mu kažu iz britanskog ministarstva za istinu ništa ne izvještava ... Selidovo Kurahovo puca front, Rusi ušli u Cukurino. Ugljedar u kliještima, Rusi ulaze u grad, do jutra pada. Toreck došli do centra ...
Jedino sto niste rekli i sa Starlinkovih satelita.
Pa odakle Rusima toliko komada tehnike?
BH rusofili ne shvataju da se u Ukrajini brani Bosna. Ako Ukrajina padne, posljedicno se rat siri na okolne zemlje a preko Madjarske i Srbije, Ruje ce se pojaviti na Drini. Sta ces onda, Bosnjo? Pustiti RS da ide? To je Dodik trazio od Putina. Srpske rusofile shvatam, ali Bosnjacke, nikako. Znam da je ovde bio rat i da je narod posljedicno suprotstavljen ratu pa bilo gdje. Ali fanatizam ne mogu da shvatim. Bosna je uz zapad, i tu i pripada.
Bravo prijatelju. Jedno ti trazim, ne smijes odustati od borbe koju vodis ovde na portalu. Moramo osvijestiti narod.