Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrajinski predsjednik Wolodymyr Selenskyj, osim ukrajinskog ima i izraelski pasoš. A i roditelji mu žive u Izraelu. Njemu lično je svejedno gdje oružje ide, važno je da se puca.
Ma ko i vas vise j… i mi smo se sami odbranili, neka vam je sretno
zamisli tolika sila napada civile i jos ih vise naoruzavaju
Putko već dugo zadovoljno trlja ruke. I reci da njega nema u svemu tome.
Nazalost vi manje vrijedite nego Israel!
'IZMJENE U PERCEPCIJI RATA', jel oni ovo sami smisljaju ili im pomaze steven howking?
Pa zato što je Ukrajina podržala Izrael. Kako ćeš podržati ako nećeš dati iz svog dijela? A 'karma' je zaista čudo.
Prioriteti je ubijanje palestinaca
Tu ne smjje da fali oruzja 🤮🤮🤮🤮
Ukrajincima bi najbolje bilo da dio naoruzanja proslijede Palestincima i tako rijese ovaj problem, jer ce se Palestinci rijesiti cionisticke okupacije, pa amerika nece morati slati oruzje cionistima, o samim tim ce Ukrajina imati cijeli USA kolac za sebe.
Pa zar niste vi prvi apelirali i poistovjecivali se sa tim istim “napadnutim” Izraelom? Kasno je sad da se kmeci
Zato cete dobiti po guzici,e jeste se i okurazili...Izrael je zlo.
I Ukrajinci shvataju koliko su Ameri ustvari licemjeri, da je kojim slucajem Trump na vlasti sigurno ne bi ovoga bilo, Biden podrzava Bendzija, a jadni palestinski narod gine, sta se sve nece za komad dobre zemlje, prodaja identiteta, propast karaktera, kakva Amerika, to sile vidilo nije...Ni Rusija nije Bog zna sta bolja, ali jest bolja jer je uradila manje zlo, vide i Turci to...
Pa šta ste mislili da cionisti vole više vas od samih sebe. Ukraince su navukli na tanak led da bi rusiju odmakli od dešavanja na bliskom istoku