Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Viđali smo i mi Ukrajince na agresiji srbije na BiH
Viđo si Ruse iz Ukraine, iste ove koji bi da se danas priključe Rusiji. RUSE sa ukrainskim dokumentima. Baš vam to treba nacrtati.
To Bosnjaci zaboravljaju kao i da Zelenski je na Twiteru napisao da Izrale ima pravo da se brani protiv napada kamenjem i stapovima na Izraelske vojnike kada su ih ubili, te djecake.Zaboravljamo Ukrajinske dobrovoljce u AGRESIJI na BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
III svjetski rat uveliko traje. Preko 180 ratova je danas u svijetu. Hladne glave budite narodi Balkana. Da ne upadnemo u zamku, pa opet da ginemo medjusobno.
Jako mudar komentar za tudze ideale i tudzi interese glavu bi gubili. Mudro svaka ti čas
Jarani, pazite se medija, svi su u stranom vlasništvu zaraćenih strana. Oni regrutiraju ljude za rat, serviraju nam atmosferu da mi imamo neprijatelja. Ovo nije nas rat. Momak iz Zagreba poginu prije neki dan, za šta?!? 200 miliona dolara mjesecno samo za plate plaćenika u Ukrajini. Velika lova u igri, pranje para kroz krv.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
C!f u tska skola propagande.
Korejanski vojnici dobijaju rusku uniformu..Kako je to dobijaju, jedan uzme jaknu, drugi hlače, treći prsluk?
S. Korejci svi vitki, u formi, nijedan debeo :)
ovaj facebook ogranak rata mi nikako nije jasan, sta nas brate zamarate s tim, goni bandu preko izvora sto bi reko tompson i zdravo
Axilk as enicredep matrpan orbod i atsu u es mav meresan
ko to nije iso na strana ratista! a ima zemalja u regji dje su zene isle da budu K nekom horapu
Što je najgore video su snimili Rusi. Neko će zbog toga pasti kroz prozor ili izvršiti samoubistvo sa pet metaka u prsa.
satrace ih Amari i jedne i druge ko piliće
Ako imamo već hiljade poginulih NATO vojnika, ne vidim sporno da i druga strana uključi saveznike
Za tuđe ideale, ginu budale! Pametni na svim stranama uživaju u životu!
Kim kešira uveliko. Iznajmljuje vojnike za lovu. U čemu je problem? I Rusi su uskočili Asadu protiv pobunjenika za lovu. Ameri Kuvajtu, itd...
kako gledam dešavanja na bliskom istoku i razmaženu zapadnu tvorevinu Izrael, sve mi je rusija draža
Ocito nestalo ruskog mesa.
E bas nas briga, ratuju i americki na strani izraela itd itd
Nije mi jasno da Hrvati ovoliko podržavaju Na ci iste od Ukraine do Iz ra ela, stvarno zabrinjavajuće