Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ovako nastave za mjesec dana nece biti ni jednog rusa
Marhero, da vidiš kakve tg kanale ostali gledaju, prije bi se reklo obrnuto....ukrajinci vrte 1 snimak a rusi 30.....no žali Bože ljudi...
😁😁😁🤣😁 Klix mora nesto pisati.. neka stvari treba logično zapisati.. Kad se svetim.na pocetku..rusi nemaju hrane..nemaju goriva..nemaju vojnika..sve to pisu poslije 10 dana te operacije..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jos nisam nijednom procitao da je klix objavio o pogibiji ijednog ukrajinskog vojnika od kako je poceo rat..
Ja sam negdje naletio ,da je jedan ranjen ,a jedan nestao. Doduše magla je bila
Neces ni procitati,sve samo lazu.
Sad jeli 500 ili 1000 to nije ni bitno, bitno je da su Rusi formirali oklopnu kolonu da krenu u proboj u dometu HIMARSA. Ovi bukvalno ispalili jedan salvo sa 50 km i jedan po jedan tenk uništili. Ostali pobjegli. Kad Ukrajinci dobiju Leoparde moći će ih i goniti slijedeći put.
Žali Bože mladih života što padoše zbog bolesnih apetita jednog pomahnitalog, žutog, iskompleksiranog patuljka. Ukrajinski lavovi na visini zadatka kao i uvijek, aferim! 👍👌🇺🇦💪
Ovdje nekih rusofila ko žohara. Bijednici za kiflu botuju.
to se zove sloboda pisanja, kao i paljenja knjiga, ne vidim razliku
d4d0 - U pravu si. No, ovdje se navodi 900 ruskih vojnika za jedan dan, a neki drugi izvori tvrde 1000-1500 ukrajinskih vojnika na dan. Sta li je istina?
Jooj šuplje. Pa ne ubija svaka granata. To oni ispalili toliko projektila, i to jo to svaka ce ubit bar jednog!
Masalla
Ko viśe može ovo povjerovat?
I sve sa lukom i strelom i supersoničnim zvucima sa zvučnika, dok je tukla sa njega zika - TI SI LUTKO ČAĐAVA OD ZADA, PROMAŠIII ME KAO PUTIN SADAAAA !!!!
Kakva vijest , pa jel vi iz medija vjerujete u ovakve suplje price pa objavite ovo ?
Do kada će da ginu samo Rusi u ovom ratu , pitam se?
Ako 900 ruskih tenkova unisti ukrsjinska odbrana svaki dan, to je odlicno. Rusi navodno imaju 15000 tenkova. 15000: 900 = 16.77. Znaci, za nekih 17 dana, ako bi se tako nastavilo, Rusi nece imati ni jedan tenk, znaci rat ce se brzo zavrsiti, i sve bi se ubrzo moglo vratiti u normalno stanje. Da li grijesim?
...griješiš...ne radi se o 900 tenkova dnevno, nego o 900 vojnika. Ako Rusi imaju nekoliko milijuna vojnika, racunaj koliko će biti potrebno da ostanu bez vojnika ako se ide ovim tempom kako se navodi u ovom postu
Oni se biju, manje hrane, nema za siromasne zemlje Afrike, eto ti ih vamo za hranom. Sve fino zakuhano. Jedina svjetla je da je ubijena korona i da novo normalno nije uspjelo. Imao je ko reci: Dosta
Može li se ko sjetiti kako se zvao onaj naš ratni ratni reporter iz Nagornjeg Vakufa?
Moraju trvrditi, inace ode moral u helac.....