Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je bijeli muskarac dobio bi 20 godina
Mislim logicno je jer su muskarci 10 x snazniji od zena
@User1122 - Nebitno da je bijeli ili crni muškarac - da je muško bilo koje boje koze, dobio bi garant mnogo veću kaznu. Ova je bacala dijete na pod, i to na javnom mjestu. Sta tek radi iza zatvorenih vrata gdje nema kamera, to ne mogu ni zamislit. Cak i kantonalni sud ovdje u Sarajevu bi joj dao veću kaznu od ovog sto je dobila, a svi znamo da je sud u KS nikakav.
Jel ovo moguce. Rođeno djete da ovako sutiras imas li srca
Bori se za Ukrajinu na Floridi.
Bori se za Ukrajinu na Floridi.
Ove se nazivaju modernim mamama, takvih je u Sarajevu ko blata.Zbog njih mi se brak kao brak, odavno zgadio.
Cekala zagondziju a dijete nikako da zaspi
Kuy ah.
Moja mater je bila i gora, sve po glavi. Kasnije kad sam porasto i više nije smila prešla je na hinjsko žensko psihičko maltretiranje. Jedva sam dočeko da odem iz tog pakla. Inače po struci je pedijatar.
Maajka sa insta
Iskreno je trebalo poslati Putinu...
Mene stari ovako na dnevnoj bazi sutirao, ali nije bilo medija da objave
Nezira Muhovic
To se nasminka, nafraka...sto Laka kaze
Nedoe bana kuica
Khutvheshtija njoj ni khohnjhski bi malo bio
ovo sto se u usa zove zlostavljanje djeteta je svakodnevnica balkanske djece.
A muskarac fasuje zatvora samo sto ga optuzi neka zenska za nekakvo kaze seksualno zlostavljanje, ja ocekujem da ju je vezao, oteo, da ju je onesvijestio ili silovao kad tamo u izjavi pise kaze on mi se obracao rijecima i seksualno me zlostavljao pricajuci mi rijecima kako sam zgodna i kako bi volio da odemo do stana bla bla nigdje nikakvog cina, nasilja ili ista ali tako je