Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti scenario kao i Bosni.
Ista propaganda
Ne sjecam se da je zapad uveo embargo Ukrajni. Po geografskom polozaju Ukrajinci nisu u okruzenju, mogu izaci iz drzave. Ne sjecam se da je nama zapad slao milijarde u naoruzanju i tehnici. Ne sjecam se ni da je Alija bio docekivan kao heroj u UNu. Ne kontam po cemu je ovo isti scenario? Poredis horor sa tragikomedijom, to dokazuje samo tvoju kratkovidnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U Gazi na hiljade ovakvih je bačeno i cijeli Svijet je cutao , u Ukrajini jedna padne odmah se svi dignu
I treba da se digne,a u Gazi bi trebali prvi mi muslimani da se dignemo,a posto je nama svejedno,onda nema potrebe da svijet sta govori.
Dokaz koliko s je putin sa svojom gardom ustvari jadan, moralno siromasan, kada je u stanju slati rakete na bolnicu u kojoj se djeca lijece od najtezih bolesti
Uz sav pijetet prema žrtvama...čuj teksta, identifikovali jednu raketu?? Hahahaha... a dole gdje je ubijeno šesnaesthiljada od bebe do tinejdžera, jeste li to identifikovali i osudili ?
U ovome ruskome napadu je unisten Zavod Artem, proizvodjac raketa.
U ovakvim istragama bi trebala da bude nezavisna istrazna komisija i najmanje 3 izvora. Jer ako pitate Rusiju recice da je ukr protuzracna odbrana, sto je bio slucaj i ranije. Ako je, ovo bi bio prvi slucaj napada Rusije na djecu, sto ukrajinci vec odavno i redovno cine u saradnji sa njihovim zapadno- blisko istocnim mentorima.
Ako neko misli da je stvarno u interesu Rusije da ovo uradi onda je stvarno glup. Ista prica kao sa onom trznicom. Ili je greska ili jednostavno zrtvovali djecu u politicke svrhe.
Sreća naša da istočni susedi nisu imali ovako razarajuće i precizno oružje. Vrhunac su im bile krmače od petsto kila koje su frljakali na grad Sarajevo. Pravile su ogromnu štetu ali su bile neprecizne.
Vjerojatno nije namjerno gađana bolnica, ali je namjerno gađan Kijev i druga država. Ista ona druga drzava za koju smo se navikli zadnjih 30 godina da postoji, ko što smo se navikli da BiH postoji.
Da je Kh-101 pogodila bolnicu koja je stara zgrada, ne bi ostalo ništa od nje.
Raketa od ranije poznata policiji
Lažu.Usporeni snimak kaže, da je UkroNazi raketa! 700 m dalje od djecije bolnice je pogodjeni cilj Ruske rakete.
A ti bio tamo pa si vidio ?
djesi Vuline
jel pronađen i pasoš kao sto su nasli pod vodom na Nordstream Pipeline kad su je minirali.kada traze sve dokaze meni tu nesto smrdi
ja mislim da ti moras dobro popricat sa svojim mozgom,i batalis se sta bih bilo i sta je moglo,nego da se drzis cinjenica.
Sinbad43, kako je zivot u Svedskoj? Jeli dobro? Ljubi te ramo xoxo, nedam ja svoje licemjerne ljude