Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ušli Ukrajinci u Rusiju k'o pijanac u kafanu, e moja "silo" Rusijo ponosu Srba
Kažu Rusija na drugom mjestu u vojsci u svijetu.. Možda al na papiru samo.
Ruska vojska druga u rusiji
Tuzne li su nam komsije, jako su tuzne
Silna će borba da bude. XD
U marširat će Ukrajinci Rusima u prijestolnicu. Mislim da je Putin već zbrisao negdje na odmor od svega.
Poslije euforije uvijek ide kuku lele. Lijepo su stari naši govorili: "Šta si se uzigrao toliko, smiri malo, oplakaćeš."
A klix je i dalje pretplaćen na Ukrajince što su Veličali Mladića i borili se na strani bradonja. Al šta ćeš kad je klix pod izravnom kontrolom Murphy-ija i CIA
Biće kuknjave uskoro, sve su prilike!
Nesto mi ovo poznato .... hahahaha .
Sve je to isto Rus ili Ukrajinac
Najjači su psyop stručnjaci ovi Ukrajinci. Dok im na istoku otimaju jedno po jedno naselje oni izvode PRove tamo gdje su uspjeli da zađu blic krigom
Cijeli svijet pomaže Ukrajinu pa mora ponekad i uspjeti. Nama nisu dali ni zrna municije čekajući valjda da nas sve pokolju.
Zato i imamo 23.7%.
Dosla maca na vratanca...
Likvidirane su i mobilne grupe protivnika koje su pokušale da prodru u dubinu ruske teritorije i to kilometra na zapad od Anastasjevke i kilometar i po jugoistočno od Kaučuka. Od upada ukrajinskih snaga 6. avgusta ukupno je likvidirano 2.860 ukrajinskih vojnika, uništen je 41 tenk, 40 oklopnih transportera, 22 borbena vozila pešadije, 213 oklopnih vozila i 22 komada artiljerijskog oruđa.
Bajke su na drugom spratu
jesil svrsio
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ukrajinske snage izgubile su 220 vojnika i 19 jedinica tehnike na ruti Kursk u posljednja 24 sata, objavilo je rusko Ministarstvo odbrane. Napadi ukrajinske vojske u pravcu Ruskog Porečnog i Gordejevke su odbijeni. Tri "hamars" sistema u blizini naselja Junakovka i Miropolje uništena su visokopreciznim raketnim udarima.
Vidim i ti si jako tuzan.
A krstarica Moskva i dalje plovi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovi ga ne vade