Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baba Vanga je rekla da je ovo godina velikih gljiva. Tako da no sikiriki raja
Bolje ti je idi kopaj rovove nego sto tu kenjas sto ti Ameri kazu
ameri im govore sve
Sve im ja sasuo u facu.Sve istina.Ništa dodat i ništa oduzet. Koji je sad strah kod ruja.Hajmo ruje i srbende javelinzi, haubice i monobacači vas čekaju.
Planirali su da napadnu Moskvu za novu godinu ali jucer su im ruje Kalibrirali namjensku industriiju gdje se proizvedu ti dronovi :D Zavrsili sami u podrumu hahah. Atomsskim bi vas ravnao!
Ooo rusoboti moji prekodrinski, vidim imao se po sendvič dva sinoć, pošteno zarađen botovanjem. Danas puna stomaka u nove botovske pobjede.
prekodrinski ti ebemo mamu svi zajedno. Cim ukronacisti i kvazi drzava pada znaj da ste na redu :)
Prekodrinski imas selam od Kurtija
Samo vi ginite dok se Zelensky bogati
Sad ce himarsi po novo mobilisanim.Rjesava se putko viska rujanskih vojnika
Samo tupsoni nasjedaju na zapadnu propagandu
HIMARSi i dalje tuku ne pitajući je li neko nasjeo na zapadnu propagandu.
Postenja radi,isto ovo prenesi i svojim gradjanima do kojih bi ti trebalo vise stajati.Gdje vas samo nadju ovakve ne humane?
Tekst prepun gresaka, ko da je google translate radio.
Pa nece ga valjda neka rusko srpska cirilicna karina translate . Al ipak si dobar , ne pises onim hijeroglifima cirilo
Ovo je godina u kojoj će najveća država svijeta (teritorijalno) prestati da postoji kao takva.
Dokle ce te vi bijeli muslimani biti na pogresnoj strani. Vec ste bili 2 sv rata i sad opet. Pa dokle vise
Rusi ne trebaju ici u rat to ce uraditi njihova braca serbi i to kao dobrovoljci. Desetine hiljada ce dobrovoljno da se prijave da idu tako da ce Ukrajina vrlo brzo biti pregazena na zalost. Kako ono: rado ide srbin u vojnike ... Pokazace serbi koliko vole bracu :D
pa ima desetine srba koji se bore u vagneru i vojsci DNR i LNR.mozda i preko stotinu.tek od skora rusi i primaju dobrovoljce.do pre mesec,dva nisu primali.bilo je srba koji su u donbasu od 2014g i bore se za ruse.50 rusa je poginulo boreci se za RS.jedan na kosarama.mi svoj dug u krvlju vracamo.nismo kao vi bili perjanica islamske drzave nego se borimo za ruske vvekovne teritorije.odesu osnovala katarina velika a oni joj ruse spomenik
@gooUser1671207318 pa vi ste bili najvjerniji Turski vazali i zato su vam i dali autonomiju, cak su vam i zastavu oni dali. Nama nisu dali jer im se nismo uvlacili u dupe, nas su prodali Austrougarskoj. Sto se tice Rusa u Bosni tacno je da ih je bilo kao i Ukrajinaca, Bugara, Grka, Madjara itd. Dobro su podjubrili zemlju Bosansku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
putinovci što se ne odete u rat primaju rusi i strance ili su vam ipak draže EU plate nego da poginete za ruske oligarhe
Cekamo da ti odes ratovati za Ukrajinu, pa cemo i mi onda na rusku stranu.
I SAMO GRAD GRAD GRAD GRAD GRAD
Čim se klix, index i 24 sata ovako za nekoga bore mora ti biti jasno da je normalnije navijati za one sa druge strane...
Ja se vodim tom logikom godinama, jos se ni jednom nisam zahebao
Zasto?