Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav besmislen rat. Slavenski narodi su dali svijetu velike genijalce u svim sferama života, ali u globalu smo mi Slaveni baš teški degenerici.
I drugi su...
Tragedija, dok obični narod gine establišment jede kavijar i putuje po svjestkim destinacijama, tako je i kod nas bilo, neznam kad če ljudi doči do pameti.
Sto politicari ne pucaju i ne ratuju, narod je stvarno glup i ovce
Pa najgori slucaj toga se nama desio u Bosanskoj Krajini. Veliki dio Velike Kladuse se borio protiv Bihaca i Cazina i Buzima... Znalo se nebrojeno puta desiti da dva brata jedan na drugog pucaju, stricevici, rodjaci itd itd. To je sav besmisao rata.
Vako su Alija iz VRS i Bakir iz HVO znali pripucat jedan na drugog kad nema borbi sa Armijom.
Pričao mi jedan poznanik... Meni tek 18 godina i dešava se prvi pad Autonomije, i naši zarobili njihove, a mene zaduže da čuvam zarobljenike. Ja uđem u salu, gdje su ih držali, kad tamo... dvojca amidža, dajdža, pola komšiluka... Nisam ih vidio haman godinu, Pozelio ih... Naveče, svi spavaju, a i meni se prispavalo. Ja zaspim. Osjetim dodir, ja skočim, tražim pušku, kad ono dajdža. Kaže sine evo ti ćebe nazebt ćeš.
sin ubio ocaaaa ah da hebeni rattttt i
Ne dao Bog nikom da doživi rat...
Sin debil, ratovao protiv oca za vlast i ideologiju koja: 1. služi kao potrošna roba za slabljenje Rusije. 2. temelji se na lažnoj istoriji i mržnji unijatskog stanovništva zapadne Ukrajine prema svemu ruskom, pa i prema ruskom jeziku kojim ovaj nesrećnik govori.
za koji hurac, ebo budale
zamisli ubit oca zbog tudjih interesa...
Zamisli, pucao na sina radi tudjih interesa!
započela kada je tenk, kojim je očito upravljao njegov otac Izvinite ali kako to bude ocito ko upravlja tenkom ? Ukrainci ga zaustave i pitaju vozacku za tenk ili sta ?
Prica totalno glupa...
Udario SLAVEN na SLAVENA, otac na sina, sin na oca! Desetkuju se vlastitim rukama, uz olaksavajucu okolnost da ne placaju iz svojih dzepova. Imaju sponzore koji zele sto vise mrtvih SLAVENA.
Ovi su prekucali ramba I, Ii, III
Jos jedna od tema za americke filmove. Ko jos moze povjerovati da onaj ko puca, zna tacno ko je u drugom tenku😵‍💫
Kakav ispran debil, za racun Amerike vode rat bez izgleda na pobjedu
Il vode rat za svoju drzavu?
Ukro nacisti