Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poenta je da Zelenski bude na naslovnoj stranici magazina “Time” i da Amerika proda svoje oruzje.
Kako? Zar Ukrajina ne sprema ofanzivu i ne tjera ruse nazad prema Moskvi, zar niste ubili 160 hiljada rusa, otkud sad kriticno?
Ljudi ginu za ideale istoka i zapada
Prvi put nesto realno da procitam na kliksu, a da je vezano za ukrajinu.
Glupi ukrajinci , bjezite kao.i ostalih 9 mil nek zelenski uzme pusku . Isto tako i rusi sve politicare puske u ruke i nek izginu . Nije problem samo tamo citava eu ispasta zbog grupe kriminalaca na vlasti
Rusi su jedina sila na svijetu koja moze da izbusi SAD. Nekoliko nuklearnih ruskih podmornica dezura non stop ispred americkih obala. Oni imaju jedni duge na nisanu. Mislite da Rusi mogu izgubiti rat pred svojim granicama? Uozbiljite se. Dobice rat makar sve popalili. Tako rade vojne super sile. Problem je sto se i mi ovdje na Balkanu ponasamo kao da smo sila, a sve saka jada.
..joj kako ćeš skontati u kojoj si zabludi...
zapad propo, sloveni se kote i dalje, valja ih uvest ko jeftinu radnu snagu
Samo vi rušite. Obnavljati će EU, USAID, Japan, UAE. Isto kao i u BiH. Samo što u pola Bosne i dalje se voli Rusija ali se nema ništa protiv što EU i USAID još uvijek obnavlja.
Obnavlja Bosna bato, mi tamo radimo i radimo, a ovo sto malo obnove zamisli koliko bosnjo tamo njima profita zaradi
Vojnici su potrosno meso za necije interese!
Da su Bosanci i Hercegovci se borili za svaku kucu ne bi im pola drzave sad bilo Srbijansko. Mozda bi poginulo jos 50% ali oni sto bi ostali bi bar zivjeli. Ovako smo 100% svi mrtvi, samo cekamo da se ukopamo.
ko da bilo koji rat ima smisla.
Jadni ljudi...
Zasto opet manipuliste kliksovci. Soledar je u rukama Wagnera, nije "pred padom", nego je vac "pao" i sad ide Bahmut koji ce se za koji dan opet zvati Artimovsk.
nece se zvat nikako...nece uopste postojati.
Šta glumi ovaj ? https://www.flightradar24.com/PSYCHO61/2ed0dc70
Kriva osmorka, izdajnici prodali ukrajinu..