Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U prevodu: Što smo napadali, napadali smo!
Po svemu sudeći vi ste na pragu poraza
Opšta mobilizacija to je rješenje
biznis na vrhuncu
A ni rusi ne uradise ono sto su mislili. Skupo ih kosta ovaj besmisleni rat. Treba ruse izbaciti iz UNa zbog agresije
Nema rata hez 4 godine. U zavrsnoj je fazi. Sve dok ukrajinci sa skupim dzipovima i jahtama ljetuju pos svijetu, ne razvijaju svoju vojnu industriju, nema ozbiljnog otpora
Zamisli otkrivaš neprijatelju kako ih zaustaviti... Valjda se ovakve stvari drže u tajnosti da bi se što efikasnije primjenile, a ne govoriš javno cijelom svijetu e ovo ćemo uraditi, ovako ćemo uraditi.. to isto da su Vijetnamci slali pisma amerikancima govoreći gdje se zamke nalaze na kojim tačno pozicijama ako se usude krenut kopneno. Ova Ukrajina je komedija.
E moj komadante, to bih i ja znao reci.. Nema od vas nista kad vi pored ovolike donacije vojne pomoci i dalje razmisljate kako se odbraniti od Rusa bolje se predajte odma da vam dzaba ne gine ljudstvo, a i imacete manje dugove prema SAD.
Ma pajdo saćete vi to o'ma... Šta ima Ruja šaka jada 140.000.000
Sve lako kad si u bunkeru sa mapom ratista...a na terenu meci zuje oko glave...sirotinji.
Zna li se šta koliko je do sad ruskih A g r e s o r a završilo karijeru zauvijek!?
Razmisljo čojk
Eto ga aureka , sad ce dobiti rat , samo im je ovaj takticar trebao
Prije će Rusima dodijat da napadaju nego Ukrajincima da se brane, na žalost Vukanovića i ostalih ekstremnih desničara - pro f a š i s t a
Nea šta