Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teroristicki drzava prelazi sve moguce granice
Neka Izreal naziva to kako hoće, svejedno je. Časni meleki su upisali njihova nedjela i upisuju ih svakog dana. Pa bujrum, neka nastave, ništa izostavljeno biti neće. A ovaj svijet je povjetarac prema idućem, vječnom.
n a y e b e m se klixu svega po spisku.Normalan komentar ne možeš ostaviti,čak i ne spominjući Izrael,samo aludirajući na njih.
Koji paradoks, najveći t e r o r i s t i na svijetu sve što je iole pozitivno i produktivno nazivaju te ro ri zm om
Jadno je to sve šta se radi a drugo prezentuje
Sigurno će tražiti od palestinaca da predaju oružje i proglasit će ih zaštićenom zonom...ostalo je poznato Tako to završava UN
K L I X J E I Z R A E L S K I P O R T A L.
J A , I ?
Bosna ce podrzati Palestinu
Ma nazivaj diplomatskim "univerzalnim matrix space terorizmom" ako hoces dosta te je nanjanjahu :)
Prave riječi za vremena kojima svjedočimo su podmuklo , lažno i neljudski
Nikšić dao Kabiriju 200 miliona naših para za Aluminijum. Da li to znači da i mi finansiramo ovo štonse radi nad palestincima??????
Znaci da imamo milijardu deficita jer se Njiva i ekipa razbacuju parama gradjama
Interesantno kako teroristi najviše koriste riječ terorizam...