Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do sad sam mislio da se Izrael boji samo Amerike, u biti Amerika se boji Izraela. Rade sta hoce i to je to.
Isisrael: "Šta kršimo? Međunarodno prrv? Šta je to?!"
Izrael a i zemlje zapada su obezvrijedile institucije UNa
I sta sada? Hoce li iko sta poduzeti, hoce li iko odgovarati za ovo?! Sve im se gleda kroz prste. Svijet suti i gleda kako krse pravila ratovanja i medjunarodno pravo. Mracna je buducnost sa ovakvim poretkom u svijetu. Sutra i nama moze neko doci i napraviti istu stvar. Samo treba jacati odbrambene kapacitete. Uvest ako treba i vojni rok ponovo, komsije uvele, susjedi razmatraju.
Uobićajeno, opet UN konstatuje. Koja je svrha UN a.
A u UN puno ovih sto su clanovi hesbolah
Isisrael: "Šta kršimo? Međunarodno prrv? Šta je to?!"
Izrael je pogazio sve civilizacijske vrijednosti, i natjerao zapad da spuste glave I odustanu od svih svojih principa i načela...
90% oružja i municije u izraelu je iz usa, 6% iz njemačke i do 3% iz ostalih zemalja.
bato srbija mnogo izvozi, imas dokumentarac o tome CIN objavio.
United Nothing
Deutsche bank i cijela njemačka privreda pravi ogromnu zaradu na genocidu u Gazi.
Zapadna evropa je uz Izeael. Izuzetak je Irska, Španija možda i neka skandinavska zemlja. Ostali su tu da se poklone Izraelu i da pitaju: "Želite li još nešto gospodaru"?
slovenija isto
Demokratija je izmišljena da bi mali broj vladao ogromnom većinom.
Vežite kera!
U suštini Medjunarodno pravo postoji samo je problem što je u rukama Izraela i to bukvalno samo Izraela dok za ostale manje-više postoji dok nad Izraelom nema nikakve kompentencije!
Imaju odobrenje saveznika
UN bitan isto semafor u GTA.Mi smo na svojoj kozi to osjetili.
Rade sta god Hoce i za njih nema nedozvoljenih , samo mogu kako hoće ali neće dokle hoće