Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Bravo" licemeri! Klix, da li je ovo govor mrnje? Potvrdite banovanjem.
"mozda covjek zna ljude, mozda mi vrate folciku" - Izet Fazlinovic.
Hghe.. Noc.. hidashi
""""mozda"""" hahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha
Nije moda nego jeste.Samo slijep ovjek ne vidi.
To je mozda, kao sto je mozda da je Hamas izvrsio napad na okupiranom dijelu Palestine 07.10.
UN kao i sve ostale globalne institucije su pod kontrolom. Mozda bi bilo bolje da se ukinu, pa neka vlada zakon jaceg.
Smijurija
MODA
S obzirom da su nasi politicari i vjerski lideri sluge zapanjackog neokolonijalizma, da trideset godina nisu isporucili nikakav rezultat svojim politikama osim raseljavanja i depopulacije, da i dalje mislimo da nas mogu lagati kao i devedesetih kad nismo imali interneta, pozivam Srbe i Ruse da svim sredstvima pomognu nama obicnim ljudima, Bosnjacima, muslimanima, da skupa, demokratski referendumom, oslobodimo Bosnu od ove zapadne hipokrizije i neokolonijalizma.
Za razliku od Hrvatske i OHR, Srbija nije nijednom prekrsila Dejtonski sporazum. Srbija po Dejtonu ima pravo na specijalne veze sa entitetom Republika Srpska, da se obilaze i svesrbuju i nema niko pravo da im uvodi sankcije zbig toga. Odakle pravo delegacijama RH da ulaze u BiH i obiljezavaju razne dogadjaje mimo diplomatskih protokola? Odakle pravo Viskom predstavniku da vodi vanjsku politiku BiH i da ide po instrukcije u Zagreb. Ko krsi Dejtonski sporazum, Srbi ili zapad?