Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako si protiv UN-a kao da si sam protiv cijelog svijeta, neko moje mišljenje, ali sad opet svako ima svoje
Izrael je protiv UN koji su ih stvorili. Da li to znači da onog momenta kad ugasimo UN nestaje i njeno čedo???
i dodao bih jos, ispada kao sin protv oca, onako slikovito receno. jer UN je osnovao Izrael koliko znam.
Oni u Izraelu izgleda uopće nemaju stranke centra ili ljevice Tamo je desnica u tri inteziteta
nemojte,pognite glavu pred njima jos vise boje vam oni terma
Ko ima priliku nek procita knjigu Jerusalem u Kur anu, autor I.Hosein, tamo je sve objasnjeno....Ima na engleskon na i.netu.
Izraele, sa žaljenjem Vas moram obavijestiti da se ostatak taoca trenutno nalazi pod jurisdikcijom Međunarodnog suda pravde gdje će svojim iskazima svjedočiti o ratnim zločinima stanovitog Benjamina Netanyahua ali i njegovog udjela u stvaranju navedenog Hamasa. Nadam se da ste sada manje zabrinuti. Terorizam, Izraele, i genocid uvijek su na Bliskom istoku bili poticani od strane optuženog, i žao mi je što niste upoznati sa tom činjenicom.
Amerika pa tek onda Izrael su izvor svog nereda na svijetu
Ja naprdjivanja i glupog clanka
Iskljuciti Izrael iz UNa, ako nastavi da radi na rusenju medjunarodnog poretka
Šta ćeš ti jadan ne bio isključiti ? Nemaš ni državu a mjesto vi se u međunarodnu politiku ?
Vidi mu face ohole
Ovako je i onaj Schmidtov zemljak govorio. Brcici, covjeculjak.
Stanite u kraj vise ovom monstrumu
I hoće
Sta je tuzno da ce na kraju izgleda unifil i zapad zaustaviti bibija. A arapski lideri neka jedu naGov.
@medo je malo naivan
Francuska je po mandatu UN dobila na upravljanje Liban i Siriju nakon 1sv.rata. A prije toga, Francuska je upravljala Libanom nakon oslobođenja od Turaka. Ovo je Francuska igra da preko UN proba da zadrži neki uticaj u bivšim kolonijama, da ne odu skroz na stranu Irana i Rusije ili da ne budu osvojene od Izraela.
Shaci-UN je osnovan nakon II Sv. Rata, tako da francuska nije mogla nista od UNa dobiti nakon I Sv. rata, jer UN tada nije ni postojao
Cilj Izraela jeste da se UN nemješa i da se pravda, degradira da je pristrasan a najviše ih brinu dokazi, znaju šta pišu i slikaju UN trupe s terena, jer to je dokaz direktni za Medzunarodni sud.
UN se nije mijesao kad su ter**isti gradili tunele i raketirali izrael, zasto bi sad?
UN je jedini merodavan sa međunarodnom težinom da može da organizuje povratak Izraelskih kolonista u zemlje porijekla Israerl je rat s Palestinom izgubio sve više Izraelaca svata realnost da su samo kolonisti u tuđoj zemlji njihova pozicija je nedobranjiva a Medjunarodna podrška ne postoji kao 45 . Za sad se drze jer su Američki proxy u regionu I zato Netanjahu oce totalnu radikalizaciju tj jedan samounistavajuci sukob al nanijeti neprijatelja što više gubitaka