Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ako nije privatna 1/1, to je državna imovina. Prevođenje namjene i te lafine pa prodaja ... samo se vratiti u stanje prije 1992.g i sve jasno. Posle 1998. kreću mulje i otimanje državne imovine. Zna to sve onaj ko treba da zna.
KRIMINALNOM PRIVATIZACIJOM SMO UNISTILI PROSPRITETNA PREDUZECA I OBOGATILI POJEDINCE! i te firme su bile drustveno dobro!
Niksic i Dodik nastavljaju pljacku
svi brate svi na vlasti pljackaju samo pod parolom nacionalne boje
Krajem 05. mjeseca britanski ambasador je posetio Ustavni sud BiH. Pitam se u kojem svojstvu i sa kojim ciljem, s obzirom da naši ili bilo čiji ambasadori ne posjećuju institucije na njihovom otoku kako im je ćejf ili kad zapne nekoj od kompanija. Kolika smo kolonija vidjeti ćemo sutra.