Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise je stradalih tamo nego za 4 godine rata ovdje
I kako se to zove ? Ne smijem reći, brišu mi komentare.
Naslov treba ici, u genocidu u Gazi izraelski vojnici su uz podrsku SAD ubili blizu 186 hiljada ljudi, i na tome nece stati.
GENOCID
samo kmecite a r a p s k I p a c o v i
Lijeci se
A eto Izrael ima pravo da se brani do posljednjeg palestinca, i to i čini.
Vučićev standard 100 za 1 je ispunjen, dada bi moglo foći do mira.
Sve te smrti posljedica su desničarske opsjednutosti nacijom, državom i "ratničkim duhom". U takvoj viziji čovječanstva ljudska bića nisu od baš kakve vrijednosti; "neprijateljska nacija" se dehumanizira i časti pogrdnim imenima, a sopstvena žrtvuje lažnim plemenskim božanstvima.
gooUser1718185535 Možda bi Rusi poštovali ratna prava, ali oni uopšte ne ratuju. Njih je u stvari napala Ukrajina, te su oni primorani da vode specijalnu vojnu operaciju. Uglavnom sade cvijeće i puštaju šarene zmajeve od papira, oružje nikako ni ne koriste. Čovjek na prvom mjestu kako ih je učio Staljin: ima čovjeka, ima problema; nema čovjeka, nema problema.
Smije li se nešto prokomentarisati na ovu temu ili je kometar bilo kakav uvredljiv