Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz neobjavljenih razloga, Rusija je povukla svoj plan. Sigurno padalo na vikend, pa odustali da ne bi poremetili teferič
Akcija se zvala nista ih ne moze iznenaditi,ali pala kisa
@Opet a sve su znali sta rusija tajno sprema
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko jos vjeruje u ove gluposti sto vi objavljujete?
Ameri su govorili da će Rusija napasti Ukrajinu a Rusi i rusofili da neće i da zapad bez razloga diže paniku. Tako da,...
ja vjerujem. ovo je logicna akcija razotkrivanja stranih spijuna u rusiji
Oklen Rusa u životu
Lazu....
Rusi vec odavno ratuju sa natom paktom. I ako rusija ne uradi nesto ovako. Onda to znaci da rusija apsolutno saradjuje sa amerikom i da ovaj rat u ukrajini je samo predstava da bi oni na osnovu toga izvukli neke koristi za sebe.
Globalisti izmisljaju neka djela i zele treći svjetski pod svaku cijenu.
Ne sikiraj se kad budu htjeli spcuat ce te sa svim arsenalom neces imat nikakve sanse. Ne trebaju njima "djela, razlozi i dokazi". Do tad pamet u glavu i uzivaj u zivotu.
Nisu Trebali))))))))
Čime? Imaji jednu raketu i to dobili od kineza za poklon... A ostalo su sve makete od kartona što prikazuju na paradi! Rar rusa ide 5 ljudi jedna puška i 5 metaka, kada zagusti da se pobiju sami. Iskreno ja kao bosnjak vise bi me zabrinulo da nas napadne srbija nego rusija! Jer srbija ima arsenal i to pravi nije od kartona i plastike!
Pa zasto su se prepali kad im je svo naoruzanje od kartona?
Samo pitanje vremena.
Ovaj B.H novi-znar očigledno nije bio davno kod VIDARA.
Rat za ljudstvo evropu čeka
lol nasjeli i izdali sve svoje spijune. motivacija je jasna fejk informacija da razotkrijes spinune
Max proPaUganda.
Sumnjam. Ni Rusi nisu toliko ludi da otvoreno zarate sa NATO paktom
Ako su planirali, onda će i napasti. Kad-tad. Rusu nije vjerovati.
nece napsti htjeli samo spijune raztotkriti pogresnim informacijama
Joj šuplje.
Nisu zato što ne bi ostao niko da sahrani Putina