Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Bosnjaci imamo imunitet Stada to nam je Vakcina jos od ranije sad jos cekamo Revakcinaciju tj Imunitet Krda
Fadil nam lagano uvodi u imunitet Krda
Mislis mi smo vec krdo,imamo pola :) jos nam samo fali taj imunitet :D
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
sta se to bijeli na karti plavoj , mozda sator age DzaferAge
Nit je šator nit kiosk a ni trotoar...nego dvori Baćir begovice. Za te dvore beg ne žali ni dukate ni krv Bošnjaka...već dušmanu dao pola Bosne i drugu polovicu rado će halalit samo ljube da mu mirna bude.
Sta se ono bijeli u gori plavoj? :D
Samo se BiH u Evropi bijeli. Ko nam je kriv pa se nismo htjeli igrati drzave
Svaka čast braći srbima!
Dzafer kaze ne zaostajemo, a ja bih dodao, da smo rame uz rame sa amerikom , oni su vakcinisali cca 100 miliona ljudi, mi smo vakcinisali 1000.razlika izmedju 1000000 i 1000 su sve same nule, tako da razlike zapravo i nema.
krdo je tu... jos imunitet ...
Ovo su lažne statistike... mi ne zaostajemo puno za imunizacijom stanovništva, a nema nas nigdje na listi, fake lista... ja vjerujem Džaferoviću.
Dok dodju vakcine, svi ce prebolovati Haha
Ne konzumiram uvozno, samo domaće vakcine. Imam pravo, afirmišem domaću proizvodnju 😀
I nema nas na mapi
...a koja su zrtva lopovluka i nekompetencije vlade i nadleznih? Ovo fali u naslovu.
Mi ne zaostajemo za regionom, cak prednjacimo, osudio bi se reci
Kod nas uhapsili covijeka za dijelo teske kradje zato sto je u Konzumu krao COKOLADU. Juce donesena odluka da se ugostiteljima uplati najmanji licni dohodak i doprinosi, a 99% ih nije prijavljeno. Zdravstvu i njihovim sluzbenicima po 1.000 KM jednok.pomoci. Udruzenje potrosaca objavilo da su cijene skocile za 30-40-50 %, u svijetu cijena nafte pada kod nas raste. Objavili kako mjere donose rezultate, manje oboljelih,ali umire li se umire. Nema vakcina ali niko ne odgovara. NARODE CRKNI.
Jedina svijetla tačka u Evropi je bejha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Srijeda je 24.mart,
Naravno da cemo sljedeće izbore opet glasat za iste majmune SDOOOOOO