Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..."dok su u drugom stanju ostali ekonomski problemi građana BiH." Ahaa majko.
i ona je kazu redovno posjecivala pi-dedijeve zurkice
Kamala je primila Judaizam kad se udala, a ovi se nadaju da ce pomoci palestincima. Dobra fora
Kamala ima šanse na ovim izborima kao jagnje kod mesara.
Hahahahahaah suze ronim.. izrešeta nas hahahhahahaahaha odoh se presvući u suhu odjeću
Ovo je nama u Teocaku iznimno vazno
Promijeniti poruku, i svakako SMANJITI KEZ.
Ova Je samo dobra za duhana.
Pade Sarajevski Kanton, zadnja utvrda trojanskih Sejda Dragana Čovića. Buahahahaha. Niti u jednom kantonu više nemaju vlast.Odoše Abdićevci kao da ih nikad nije bilo.
Clueless Kamala!
101 kritika za haris i nijedna za sistifasi trumponju. Moderno "progresivno" novinarstvo
Pa i opravdano, s obzirom da je vodila katastrofalnu politiku zadnje 4 godine, a zanemario si sedmogodišnji medijski linč protiv Donalda Trumpa
@Googleluzer123 nemas ti pojma sta pricas.
Ako izgubi izbore Kamala Haris, biće to samo zbog Izraela
Teme oko Izraela i Palestine su bitne samo za mali broj glasača, tako da to neće biti presudno. Ili bar ne toliko presudno kao ekonomska pitanja pošto bez obzira na statističke pokazatelje, većina Amera misli da im je bolje bilo za vrijeme Trampa nego sada. A Kamala je odbila da se distancira od bilo koje Bajdenove politike tako da je glas za Kamalu u njihovim glavama glas za nastavak ovoga sada.
Jos vaznija informacija je da je zena u Teksasu, a i zuti je u Teksasu. Kad Teksas postane plav onda je u Americi jednopartijski sistem.
forsiranje previše liberalnih stavova će samo udaljiti glasove oni koji bliže centru, a one su većina, i otići će naranđastom. liberali ionako neće na trumpa glasati
Mislim da je Tramp već dobio glasove centra jer se Kamala pokazala previše liberalnom. Pogotovo zbog izbora Walsa za VP-a sa njegovom predistorijom. Ima i dosta liberala koji neće ni izaći na izbore u znak protesta prema Demokratama i njhovim lutanjima. Previše im je woke-a i LBGT+ etc. jer sve ima svoju mjeru.
Živim u ovoj zemlji od 1999 i toliko je vodenih glava i svakim danom sve ih je više!!haha,, ne uče ništa iz svoje Historije samo CLINTONOVA POLICY VODI ZEMLJU IZ ČORSOKAKA !! Tada su bogataši plačali tax a kod Crvenih (Rep),, nišra još su im lopatom nabacivali lovu u dzepove,,pametnom dosta!!,,
Ma ja ba.Dobar dio glasača Kalifornije i Floride neće glasati za Kamalu zbog izostavljanja ekonomskih problema B iH.E moj novinaru.