Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump do pobjede!
Amerika ce biti pod ruskim i kineskim utucajem ako Trump pobjedi. EU ode u građanski sukob
Varas se
REPUBLIKANKA Liz Cheney (ćerka republikanca Dick Cheney-a) podržava svim srcem Kamalu Haris i jasno dala do znanja da će glasati za nju. Jimmy McCain sin bivšeg senatora iz Arizone i republikanskog predsedničkog kandidata 2008. Džona Mekejna, rekao je ove nedelje da se registrovao kod DEMOKRATA i da ce glasati za Haris.
Harris zaostaje masovno iza Trumpa. Vecina ljudi koji glasaju za Trumpa je zele učestvovali u anketiranju a anketari ne žele da poprave svoj sistem. Ako Harris ne napravi daleko veću razliku u vodstvu gubi by landslide
KAKVE VEZE KO CE POBJEDITI U AMERICI ZNA SE KO JE GLAVNI U OBJE PARTIJE, onaj kome aplaudiraju na zlocninu nad civilima
Ona sluga i s a,ta ,ni sta. i c i. ni sta a on samo ci ,oni .st s.a Oboje zlo za čovjecanstvo.
Šta je bitno znati? NE vrijedi sistem jedan čovjek, jedan glas. NEMA stranki koje zastupaju manjine i autohtono stanovništvo. NEMA višestranačke demokratije, "dvije" stranke je praktično jedna, ko u komunizmu. NEMA stranih verifikatora izbora kao u EU.
tamo se treba seliti a ne u sloveniju i austriju
Mrtva trka oko toga da li su pošteniji izbori za američanskog predsjednika ili za pjesmu evrovizije.
Izbori gdje jedan čovjek jedan glas nemaju nikakav utjecaj.. American Democracy ..
A naši se stalno žale da je tako u Bosni i Hercegovini i da nema to nigdje na svijetu. Vidite da ima