Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Englezi su nam iz godine u godinu sve veći prijatelji, a Francuzi i Nijemci pokazuju svoje pravo lice. 🇧🇦🤝🇬🇧
@dajdze I Bosna je bila pod AU kao Hrvatska, veliki broj Bošnjaka bio je pro AU i većina pripadnika Handžar divizije (na negativnu stranu) bili su Bošnjaci, ali očigledno je problem što nisu krstaši. Bošnjaci nemaju isključivo svoju državu kojom bi vladali i nažalost ikakvi konkretni potezi su nemogući.
Migranti se hvale na socijalnom mrezama da su zapalili kamp a nasa policija zna da tuce samo demobilisane borce. Za idiotr ne vrijede nikakva pravila. Mogu da ulaze bez dokumenata, PCR restova, da siluju pse, pale kuce/vikendice/kampove... i niko ni prstom da mrdne. Je bem vam nase umobolne nesposobne politicare i ministre kurtone.
UK uvozi 50% hrane,nek im je sretno situacija je napeta,ima na kladionici kvota da ce doci do sledbovanja hrane u UK poslije ovog
Smijesno, sacuvali novac i jos u boljem polozaju su nego dok su bili u EU.
Ja mislio da će 1. Januara sve pripadnike Europla u UK proglasiti okupatorima i isključiti im vodu i struju u prostorijama, zaplijeniti svu uštedjevinu francuza i nijemaca u britanskim bankama i poslati mornaricu da pobije francuske ribare.
kako je smijesan ovaj lik
Velika Britanija je dovoljno moćna, velika i utjecajna iz bez EU. Brisel je zakonima samo sputava u svjetskom spletkarenju. Gandi je rekao; Ako slučajno vidite dvije ribe na dnu mora kako se svađaju, u blizini je sigurno jedan englez.
27 zemaljja mora da potpise te ukoliko 1 ne bude zadovoljna sve propada.
Ovi evropljani mahniti. Britanija izasla iz EU ima sva prava kao i clanica u EU. Smjesno
Vidicemo još šta će bit...ovo je na frku odrađeno ...
EU im ovo nije smila dopustiti, vjerovatni britanci imaju trojanskog konja u EU
VB nema šta jesti bez Francuske.
Velika Britanija je sila, ne žele više da budu dio te propale unije koja iz godine u godinu ima sve manje smisla, a ovi im pokušavaju da se svete novim soja virusom, ne shvaćajući da je Britanija sposobna za mjesec dana za sebe novu vakcinu proizvesti. Štoviše, VB iz godine u godine sve više podržava Bosnu i Hercegovinu i njen integritet i nezavisnost, a u engleskim udžbenicima spominje se etničko čišćenje nad Bošnjacima od strane Srba i Hrvata.
Velika Britanija i zvanično više nije u EU ... ali to ne spriječava ambasadora da nas nagovara da idemo prema EU... absurdistan.