Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Bošnjo na koncertu Lepe Brene ...
ako na koncertu onda sigurno komentarise po klixu, mani se onih sto idu na koncert... sta si ti uradio do sad?
Valahi, lud narod i hol sreća da nemam puno veze s Bošnjacima.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
vise Protestvuju i rade za Palestinu Spanija i Irska nego sve muslimanske zemlje od Turske do Saudije
Viva Espana!!!
Bravo Španjolci...kapa dole!
a Turci sute ko Zalivene Picqe oni samo sebe gledaju i prodali bi rodjenu majku za Dolar
Španija je bila i uz BiH 90tih 🇪🇸🇪🇸
Vecina nas koji radimo za Adolfove potomke i zapadnu bagru...i od poreza koji nam se odbija od plate koji dio ide za sponzoriranje ubijanja dijece i zena! Da nas dragi Allah uputi i svima razbistri mozgove da se vratimo kucama i radimo za svoj narod i svoju drzavu! P.s. Vecina normalnih švaba u penziju ide i živi u španiji!
Kakvi insani! Svaka cast!
Španija, gaza, iran, Kosovo kao i huti u mom srcu ❤️
Respekt za Spaniju
Svaka vam čast, mi bosanci samo pričamo i komentarišemo.
Arapi, stidite se
Europa i Amerika sponzoriraju ono što cionisti kreiraju , kazni ih bože za svaku suzu djeteta iz Gaze za svaku suzu im daj novu kožu na onom gore svijetu
Španci se igraju sa vatrom. Mogli bi oni ostati bez Katalonije i još nekih pokrajini. Cionisti rade po dubini. Američka duboka država je pod njihovom kontrolom.
BRAVO ZA KOSTARIKU !
Njemačka i Engleska su najveći evropski sponzori g€n0cida u Palestini, to je već jasno i istorija piše ! Ameri su lokomotiva svega i glavni sukrivci jedne g€nocidne politike, to je svakome jasno !