Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nip.odnosno Herak su Unistili Vodovod
Zvoni meni komšinica večeras, ja otvorim, a ona sva zabrinuta, natoči veli vode, sutra cijeli dan neće biti. Ja se nasmijem, a ona me pita što se smijem. Reko pa ja cijeli rat u Sarajevu provela bez vode, a da se brinem za jedan dan. Ali ipak sam nasula da ima za wc i ruke oprat.
Meni ne radi vodomjer od kad sam kupio nekretninu. A ja trošim vodu. Piše uvijek da je potrošeno nula kubika. Hoće li biti kakve nadoknade, posljedica i kazni ako nekad odlučim da mi poprave vodomjer? Ili samo onako poprave za koju stoju, a što sam potrošio besplatno, potrošio sam?
900 zaposlenih u ViK-u a 15 priucenih majstora? Gubitci vode u vodovodnoj mrezi preko 70% i sad ko biva ovih 15 majstora ce to RIJESITI? Uzmi ubi pa se pistolj
Ovo nema ni u Kabulu a ko isli bi u EU
Tuci VELUSICE tamo nema puno PRAVOSLAVNOG zivlja! Sjeme mu se ZATRLO! Sta je Pravoslavaca ubio granatama i snajperima po Sarajevu za vrijeme AGRESIJE i opsade Sarajeva!