Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik izgleda kao neki kompozitor kojeg su teleportirali iz 17.stoljeca.Ja ne znam ko je od ovog ocekivao da popravi situaciju.Isto kao kod nas Trojkasi,zavili nas u crno.
Pa ja ne znam šta se očekuje kad kormilo države preuzme neko ko se naziva "anarho-kapitalistom"? Takva ideologija služi samo bogaćenju nekolicine. Vidjećete tek jada i bijede na kraju mandata ovog lika.
Ma lik kako se god predstavlja i možda povukao neke dobre poteze je desničar populista i to nikada ne donese neko dobro.
Gdje ima desnicar da se zalaze za narod i napredak ekonomije
al zato kad uđu u brics bice samo 3/4
Zlatno doba ce uskoro postati proslost!