Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija i nakon insistiranja svih zapadnih medija nije napala Ukrajinu niti će. A vi pišite propagandne pamflete polovnih istoričara.
svi su ti soroševi mediji isti, samo o Putinu a danas je godišnjica nacističke opsade Ljenjingrada (Sanskt Petersburga) u kojima isti ti koji pišu imaju žive rođake iz raznih SS divizija.
Rusija je stara čekalica, strpljivo i promišljeno a ne kako CNN kaže iako ne sumnjam da će ameri gurnuti ukrajince na neku veliku provokaciju. Pošto sav energetski sistem Ukrajine prolazi kroz Rusiju jednim potezom bez metka ih mogu ostaviti u mraku, što bi ameri već uradili ali rusi su to neće na svoj narod.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kratko rečeno Putin smatra da je Ukrajina srce Rusije
Rusi kao i Srbi sve je njihovo bilo
Ovaj tekst smrdi na Putinovog bivšeg dvorskog ideologa, filozofa iz kanalizacije Dugina. Izgledalo je da su ga odmakli od Kremlja ali on je izgleda još prisutan. Mračan ko Rasputin, zagovornik nekakve klero fašističke euroazijeske super drzave. Zagovornik rata protiv Ukrajine.
Ukrajina paranoično zeli da se oslobodi Rusije, kao što su i Hrvati htjeli po svaku cijenu da se oslobode Jugoslavije iako su najviše postigli u Jugoslaviji. Moze se razumjeti jer je Juga postala opasnost za njihov identitet. Slično i Ukrajina. Prave glupost i jedni i drugi što direktno ne rješe pitanja koja ih muče i kazu jedni drugima dovidjenja i sretno, bez anglosaksonskih dušebriznika ili neke istorijsko ideološke nebuloze.
Nadajmo se da će Rusija napasti Ukrainu što prije
Gnjida
Ovi Rusi mitomani ko i Srbi
Pa napadni vise Putine ako imas “damu”😅
fukara diktator....mrs
Kako lijepo priča,čovjek bi ga na ranu stavio!
Kršćani neće ratovati jedni protiv drugih ! Nema potrebe citati analize! Hvala
Voljeli ga ili ne, Putin u ovome eseju govori istinu.
Ovih Ruskih trolova ovdje
Nismo mi nikakav izuzetak. Cak i u Americi i u Velikoj Britaniji i dan danas muce muke sa njihovim trolovima. Dobra je stvar samo to sto vecina slobodnog svijeta razumije da progonjeni ljudi ne bjeze na Istok nego na Zapad.
Bube rusi naziv za nekakve polu-žohare? Zašto?
hahaha joj kliXtoris ce provaliti Putina prvi sig i njegovi analitiCari hahaha
Kolika je Rusija a oni navalili na Ukrajinu