Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propaganda kako bi nastavili sa unistavanjem istih.
a jesi ih uništili, desetkovani, na slici 4 granate hehehhe
Ch*fut*neri su se zeznuli kad su objavili video kako J. Sinvar gine u borbi na prvoj liniji - a onda na scenu stupa MOSAD - najednom je "imao 10 hilj. USD i spremao se bježati". E onda ovu MOSAD-ovu žvaku preuzima UZP i servira bošnjačkom FGR-u koj je sa zadovoljstvom žvaće.
uvjek ista šuplja, i uvjek isti scenrarij, sad su na redu džamije i škole i izbjeglice u njima, naravno sa sigurne udaljenosti iz aviona i dalekometni topova a napredovanje na terenu im nešto slabo ide
Pa znaju da nepostoji takav Hamas kakvim ga oni prestavljaju, nego narod Palestine nad kojim se upravo pred svima sprovodi Genocid
zaboravili su ispod Vrtića,bolnica,starački domova e jeste loši ljudi free Palestina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
izgleda su i oni otkrili mrezu tunela ispod klempove kuce juce su gadjali vec
Nije nikakva propaganda, naravno da Hezbollah drži sve pod zemljom i ispod civilne infrastrukture. Da drži negdje na ledini, to bi davno bilo uništeno. Oni ne mogu voditi konvencionalni rat protiv Izraela, pa moraju ovako.
Znači sada su na redu i džamije je i škole? Vrijeme je da kiks prestane da briše ono što je sakim dsnom dokazana priča. Jeste i li vi kiksovci ovisnici o nnju?
Čuj vojska Izraela kako poetično.
Trovanje medijskog prostora lažima.
Vidimo hvale se i zaplijenjenim lovačkim i vazdušnim puškama. Uradili bi oni džamije i škole i bez ovih vađenja, ne sumnjamo, gledamo to svaki dan.
A staa za ulijetanje u al aqsu da unistavaju i vrse neke rituale njihove
Palestina ima pravo na obranu.
propaganda i scenarij kao u Gazi.
Objavili slike sa par granata i pusaka i to dokaz?! Genoci**n narativ. Napravili crtani filim u kojem prikazuju kako H drzi rakete u kucama civila. Crtani filim kreiran od Mossada. Oni do sada nisu ponudli nikakav ozbiljan dokaz sa slikama tunela. Zapad im slijepo vjeruje sta god da slazu. Masteri obmane. Sad ce preci na gadjanje objekata iz aviona. Stvari na terenu su druga prica, slabo napreduju. Idite na telegram pa cete vidjeti sta im Hezbollah radi na terenu.
po africi masakri nikog neinteresuje a vas ovo interesuje
Šta god oni tvrde, to je apsolutna laž kojom opravdavaju genocid nad golorukim narodima regije.
Ispod zida plača su tuneli.
Lažovi...cilj su im djeca
Istina živa! H i nj e su to Palestinske. Free Lebanon