Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci su uvijek bili trgovci, mi smo sami krivi sto smo razvili mentalitet da su nam selami, hedije i donacije bitnije od biznisa i onda nam je krivo sto ljudi oko nas prave biznis a mi jos uvijek gledamo na svijet preko nekih cudnih pinki naocala pa smo razocarani.
Ove godine u Srbiji su bili kineski predsednik, nemački kancelar, francuski predsednik i sad turski predsednik...A u Bosnu i Hrvatsku dolaze zamenici zamenika šefova kabineta ....Srbija je bila i ostala bitan faktor u svetskoj politici.....Nesvrstane su stvorili Srbi to je trebao biti treći blok pored NATO i SSSR ali su Hrvati i Bosanski muslimani unistili Jugoslaviju
je li gdju poveo, onako pitam
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Stigao babuka
Evo Fortinog,Čudićkinog, Kojovićevog i Mandićevog šefa Vučića ..
Proradili geni
500 godina, nije šala.
Pa brko i jest njihov predsjednik...
Srbistan, turci imaju baš kul naziv za Srbiju
Sastale se komsije sa svojim pretcima od kojih su postali.
normalno da ce docekat kad su srbi i turci vijekovima u rodbinskim odnosima
Eto ih oca nacije
brkica postroijo svoju vojsku
Erdogan dosao kod svojih potomaka
Da kazhem ovima shto pokushavau da unize Srbiu da se okanu.Vidi se snaga Srbie u svim oblastima i nema pozrebe nikoga ubeivati.Srbiu mozhe zaustaviti samo ne da Bozhe glibalna katastrofa koa bi sve pogodila.NE MRZITI NIKOGA.
Genetika je čudo!
Turska zastava na najvišem mjestu u Beogradu, vratile se osmalije :) vrijedi para ovo
a dze alijin emanet
salju braca turci puno hurmi za bosance
Sve je uredu, samo mi nije jasno zašto su u uniformama Titine garde. Šajkaču i opanke pa se postrojavaj