Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlja di pisci i profesori pune zavtore, a kriminalci i bagra skidaju avione i helikoptere - VLASTITE zemlje ! I za to ih nece niti kaznit :D Koja karina od drzave
Ako kažeš da je u Ukrajini rat ideš u zatvor na 3 godine, ako oboriš 5 helikoptera i 2 aviona Predsjednik ti lično zahvali 🤣🤣🤣 Dobro došli u mentalno poremećenu nakazu zvanu Ruski svet.
Čime će na Ukrajinu; biciklom? 🤣🤣🤣
Rusija je stvarno komedija od države 🤣🤣🤣
Razoruzati ih, pa sve lojalne Jevgeniju u Sibir. Jevgenija objesiti na Crvenom trgu. Za primjer. - Tako razmislja KGB vozd.
Kad predaju oruzje nek se poselame sa zivotima.
BorŠČ!
znači Wagner ga popuši ali totalno . sad kad uzmu oruzje tek će da najeb...
E Ebo vas je
Predate li oruzje, ovi ce vas za manje od mjesec pokositi.
Bice hor beckih djecaka
Eto, pao Putin, Rusija se raspada, Ukrajina oslobodila Krim... Gdje je Podojko, rece sudbina Putina se zna za 48 sati. De mi reci Podojko, kakva mu je sudbina? Zna li se ista?
Pa nije rekao da ce svrgnuti Putina, nego da sukob nece trajati 10 godina. Ili dogovor ili pad Moskve. Eto ipak pao dogovor.
De nam ti, Gasho2, reci. Kakva mu je sudbina?
Koliko se putko usro, oprostit ce im sve samo da ga ne ubiju 😂😂😂😂😂😂😂
I nema potrebe da postojite...Financira vas i Rusija a i Ameri prema tome jadan narod gdje vi dodjete...Ovo je isto kada u nekom gradu imate nekog razbojnika i niko ne smije da progovori...Rusija je ponižena i trebat će joj 100 da izgradi povjerenje ..
Wagner im oborio 2 aviona, 3 helikoptera, ubio oko 20 vojnika a i Rusi su njih dobro prasili na autoputu prema Moskvi, postoje snimci. Steta sto nije sve duze potrajalo
Link?