Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda, libo ganje racku!
davno ja rekoh da je prosjecan retosh sa lovom koji se sad bukvalno igra sa parama
Kad kažu desničarske, to ne znači samo po sebi ništa loše, kao što ljevičarski, samo po sebi ne znači ništa dobro.
Desničari nikad (NIKAD!) u istoriji nisu vodili razumnu politiku i nisu nikad konstituirali neka prava koja bi obezbjedila ravnotežu i pravdu za sve.
Elon Musk je nazalost vec davno skrenuo. Od kad se ljuti da place previse poreza, od kad koristi sviju licnost i populariteit na utjecaj kriptovaluta, od kad je poceo zalagati se protiv migranata i drugacijih osoba itd. Desna strana: Dodik, Trump, Netanyahu, Khamenei, Musk, Orban, Wilders, Le Pen itd. Sad budi normalan i reci da je to prava strana?
Na vrhu uvijek iste budale. Pa i VW je Hitlerov bio.
VW nije bio Hitlerov - nego je bio ideja u samoj osnovi te rijeci folks/vagen.... a sam auto i dizajn je plagijatorski podjonjen dizajn i izvedba Tatre 97.... dakle VW moze zahvalit Tatri 97 za ono sto je danas.....
Svaka čast kad neko i normalan ima iako je opisan kontra