Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je najbolji mogući ishod, bez rata. Sramota se zaboravi.
Stavili 130000 vojnika uz Ukrajinsku granicu i onda optužuju zapad za propagandu da će Ukrajina biti napadnuta….
Ne pale vise lazi amera kao u Iraku da imaju hemijsko oruzije i tako izvrse intervenciju u Iraku. Rusija je malo tvrdji orah. Amerima i Ukrajincima je odgovara da proradi Sjeverni tok. Ukrajina gubi velie novce jer nema vise tranporta gasa preko njihove teritorije, a amerima sto ce EU dobiti gas.
O stilu dotične potraži te joj slike sa vjenčanja, koje je bilo inače u mrskom New Yorku. Tačno Cvijanovićka kulturnije izgleda 🤣🤣.
Rusija je pokazala da nema hrabrosti da napadne Ukrajinu, svaka čast SAD 👍
Rusi imaju toliko giriva,tamam da se povuku.Slabi finansijski za dalje ratne pokrete.Ruski fukarluk,kao u svemu.
U poređenju sa Cvijanovićkom, Zaharoca je makar zgodna.
Iliti kako opravdati podvijanje repa?
Nikom od nas nebi bilo svejedno da mu u komsiluk dođe neko ko ima animozitet prema tebi,a ti to znaš.. Ako ćemo pravo govoriti!?
Doveo putin sve sto ima (a nije puno koliko se misli da ima) na ukrajinsku granicu, i trupe sa istoka povukao i izblefirao ih
koga briga ko se osramotio, a ko ne. Samo da prokletog rata ne bude, nevini ljudi ce svakako ginuti.
Doveo putin sve sto ima (a nije puno koliko se misli da ima) na ukrajinsku granicu, i trupe sa istoka povukao i izblefirao ih
Realno sad ko god nije u NATO-u će htjeti da bude u savezu...
Evo nato i amerika se prepala vas hahaha,pa ne povlace se oni vec vi.Koja budalastina i podvala,kao da su je srbi izvalili.
Sta kaze "unisten" Ni manje ni vise vec unisten. Znam da CNN pretjeruje, ali ovo je vec vise od toga. Cuj zapad unisten.
Sta li se desava iza zastora Bog Sami zna...
Svako navodi vodu na svoj mlin. Kome vjerovati.