Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Azerbajdzjan je očistio smeće sa svoje teritorije. Što su bili 100% upravu.
i pravoslavci drugih zemalja okrecu se protiv svoje perjanice. Srbi na dodikovom industrijskom kisiku
Armenci su apostolski kršćani. Nisu pravoslavci kao Srbi, Rusi, Grci itd.
Armenija će izgubiti i ono malo zaštite što je imala ovim potezima. Iran i Rusija su koliko toliko bili uz njih ali sad će i oni odbaciti. Ameri nikakve koristi od Armenije nemaju. Siromašna zemlja, nudi se svakome kao prostitutka, nešto slično kao PKK/YPG. Umjesto da su se pomirili s tim da su izgubili teritoriju koju su oteli Azerbejdžanu 90te i pridržavali kapitulacije koju su potpisali oni još doljevaju ulje na vatru. Izgleda da žele da izgube i ono malo što imaju.
Azeri se spremaju da naprave koridor preko Armenije sa Nahcevanom
USA to polako, ali sigurno zavrće ruku rusima...
Samo se svadjajte tako znamo da vam gori po dnogama.
Nebi me cudilo da azeri sada uzmu jos po nesto od armenije.
Armenci gore prolaze nego mi 90tih. Raskomadat ce ih na pola.
Pa zato što su Armenci počeli očijukati sa zapadom i Amerima, zato su Rusi i dali zeleno svjetlo Azerima da ih disciplinuju. Dok su bili lojalni Moskvi, nisu im Azeri smjeli ništa jer im je Moskva stajala iza leđa, iako su nezakonito držali okupiranim Gornji Karabah. Čim su pokazali nelojalnost, dobili su po guzici...
Kako da brani Armeniju a ne moze da potpuno odbrani Moskvu!??
To je fashista brkica Erdogan dogovorio sa Putinom na zadnjem sastanku prije nekoliko dana. Azerbejdzan inace bratska drzava Turskoj je ovdje lobirala. Poznato je da Turci vole praviti genocide nad Armencina....mi Bosnjaci trebamo priznati genocid nad Armencima kad Turska i Brkica ne zele priznati genocid u Srebrenici!
Trojka bi to priznala ali Mile I SNDS nece da cuju ,Srbija ima kudikamo bolje politicke pa I prijateljske odnose nego BiH...Doduse nije krv voda