Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste nas Daytonom i syebali i odgovorni ste za ovakvo stanje ! Vrijeme je da učinite konkretne poteze , 🤷‍♂️
Banditska posla.Ako su organizovali ujdurmu u Dejtonu i proglasili se garantima sporazuma valjda je ovakav zakon trebao biti odmah na stolu.Ne treba previše vjerovati Jenkijima.Mnogo kenjaju.
Sta oni imaju da ti cine bilo sta?Mozemo li mi ista uciniti bez pomoci stranaca?Zato smo tu gdje jesmo kad u svemu zavisimo od drugih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znate li za Nadu Ostojić, matičarku iz Zvornika? "Moraćete prvo mene ubiti, e da bi ubili moje komšije Hudoviće i Šehiće i sve ostale! Pa ja sam ovog mlađeg Asima, ekonomistu vjenčala.” Danas je 30 godina od mučkog ubistva heroine Nade Ostojić, oličenja humanosti i čovječnosti.
O čemu ovi trkeljaju? Pa oni najveći kršitelji Dejtonskog sporazuma. Uz Britance i Njemce, naravno.
Da li iko od vas zna procedure kako se donose zakoni u USA
Pa sta ste dosad cekali ima da uvedete sankcije srbiji i hrvatskoj zbog raspirivanja mrznje.
Ovo je pod pritiskom njenih glasača porijeklom iz Bosne. Neću reći dijaspora nego naš narod po svijetu je u proteklim mjesecima pokazao vrlo ozbiljan patriotizam, umijeće, mudrost i aktivnost, a sve za interese domovine.
Shvatili su da su pojeli govno kad nas zaustavise kod Banja Luke …
Zna li Schmidt za ovo? Ako se ovaj zakon usvoji on ne treba dolaziti u BiH jer ako dođe može zbog kršenja toga sporazuma biti uhapšen.
Bravo SAD 👏
Ne kontam ništa?!
Nikako mi nije jasno da zapad kao nastoji da idemo u EU, i kad nasi ne mogu da se dogovore, a znaju oni vrlo dobro da dvoje od troje zeli pocijepati drzavu, i umjesto da tad nametnu zakone po eu principima, oni idu krmku niz dlaku i pokusavaju nas pregovorima, a sada nametanjem zakona, vratiti u jos gore stanje nego u kojem smo sad, Imal ovo ikakvog smisla, osim da se s nama neko ozbiljno zajebava?
Yes USA!
Kad se usvoji, onda je to zakon. Opet ce nekog bombardovat, pogodite koga? Vazdusna opasnost u Aleksincu.
Da, Amerika je skrojila nakaradni Dejton i vrijeme je da ga sama revidira.
Najbolje su dejtonke
Placeni bosnjacki lobista sere a bosnjo ono sto je platio jede!
da jedemo takvo što , nebi tebe prvog bilo , 😁